Γ. Δασταμάνης στο kozan.gr: “Είμαι κάθετα αντίθετος στο να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά. Ωστόσο δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας”

26 Οκτωβρίου 2021
20:52

 

Ερωτηθείς, από το kozan.gr, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης σε σχέση με τη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες στην πόλη και για το αν συμφωνεί να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά, απάντησε: “Αρμόδια για το θέμα είναι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Εγώ ως Δήμαρχος είμαι κάθετα αντίθετος να γίνει η παρέλαση με βάση τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων που εμφανίζονται καθημερινά στο Δήμο Γρεβενών και γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στις ΜΕΘ Λάρισας Ιωαννίνων & Θεσσαλονίκης με την ιδιαιτέρως αυξημένη πληρότητα”.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Με 20 κρουσματα ημερησιως, δηλαδή 140 τις τελευταίες 7 ημέρες βεβαιωμενα, αφήνοντας εκτός τους “γριπωμενους” και εννοώ όσους θεωρούν γριπούλα τον κορονοιο και που περιφέρονται ασκοπως μολύνοντας… Παρέλαση μας μάρανε!

  • Τώρα μας φταίνε οι παρελάσεις . Κάθε φορά και διαφορετική αιτία να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα . Για τις άλλες παρελάσεις με την κούκλα των προσφύγων με τις καθημερινές πορείες ολων εκεί τσιμουδια . Αλλά εκεί μάλλον υπάρχει ανοσία όπως και βεβαίως έχουν δώσει στοιχεία περί του εμβολιασμού όλων αυτών . Διαφάνεια πάνω από όλα . Ευτυχώς κάναμε το εμβόλιο και κερδίσαμε τηνε ελευθερία μας . Ζήτω ….

  • Επανέρχομαι:
    Με 29 κρούσματα σήμερα (27/10/2021) και θα γίνει αύριο παρέλαση στα Γρεβενά; Αποφάσεις ανεύθυνων που βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης… Κρίμα!
    Την επόμενη εβδομάδα θα μας ξανακλείσουν στα σπίτια μας για να ξεχειμωνιάσουμε! Κι όποιος αντέξει…
    Αν ήμουν μαθητής, δεν θα τους έκανα τη χάρη.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία του σχολίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.