kozan.gr: Σκέψεις από την Π.Ε. Κοζάνης για παρελάσεις κι εδώ μόνο με σημαιοφόρους και παραστάτες των σχολικών μονάδων – Εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων

27 Οκτωβρίου 2021
12:11

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, τις τελευταίες ώρες και στην Π.Ε. Κοζάνης υπάρχουν σκέψεις για παρελάσεις, παντού, μόνο με σημαιοφόροους και παραστάτες των σχολικών μονάδων. Εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων ώστε να δούμε αν θα επικρατήσει αυτή η σκέψη-πρόταση.

kozan.gr

 

14 σχόλια

  • Πότε θα έχουμε επίσημες αποφάσεις και πότε θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι; Λόγω της γιορτής, οι μαθητές έχουνε ήδη φύγει από τα σχολεία… Για άλλη μια φορά αποφάσεις της τελευταίας στιγμής που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν!!!

  • Εδώ και ενάμιση χρόνο η Κοζάνη είναι τόσο καταπιεσμένη! Τώρα ΓΙΑΤΙ πάλι;;; Ο κόσμος θα είναι περιορισμένος ή θα υπάρξει συνοστισμός σε άλλα σημεία….;

  • Αν είναι δυνατόν!!! Το τί τρέξιμο και έξοδα φάγαμε για να κάνουν τα παιδιά μας παρέλαση, αλλά και το ότι τα παιδιά το λαχταρούν!!!;;;; Όλα αυτά θα έπρεπε να τα σκέφτονται εγκαίρως!!! Πόσο αποστασιωποιημένοι από τον κόσμο είστε εσείς εκεί πάνω στις καρέκλες σας!!! Σαφώς πρέπει να προσέχουμε και όλα αυτά τα μέτρα έπρεπε να παρθούν με την ώρα τους!!! Όχι ένα 24ωρο πριν να υπάρχουν σκέψεις!!!Ντροπή!!!

  • Αφού ο κόσμος θα μαζευτεί τι τους πειράζουν τα καημένα τα παιδιά? Γιατί να μην τα καμαρώσουμε εμείς δηλαδή που θα κάνουνε πρώτη φορά παρέλαση??? Όπως κ να έχει θα βγούμε να δώσουμε το παρόν!!!!

  • Ανεπαρκείς, ανίκανοι, κατώτεροι των περιστάσεων……. Μεσημέρι 27 Οκτωβρίου και ακόμα να πάρουν απόφαση. Πλάκα μας κάνουν ???????

  • Πρέπει να ντρέπεστε. Σκεφτείτε τα έξοδα των γονέων για ρούχα παπούτσια. Η απογοήτευση των παιδιών είναι μεγάλη…. Όποιος πάρει την απόφαση να τα πληρώσει όλα.

  • Άθλιοι, σας πείραξε η παρέλαση, όχι ο συνωστισμός στα φαγάδικα και τις καφετέριες, όπου οι άνθρωποι πακτώνονται σαν σαρδέλες.
    Λύσσαξαν προκειμένου να μην γίνουν οι παρελάσεις, μόνο οι πορείες για την Αμάλ και οι συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο καθώς και οι κηδείες πολιτικών προσώπων όπου γίνεται πατείς με πατώ σε, επιτρέπονται ακώλυτα.
    Υποκριτές και Φαρισαίοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.