Επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση στις εγκαταστάσεις του ΛΚΔΜ

29 Οκτωβρίου 2021
15:23
Κανένα σχόλιο

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, στο πλαίσιο της στενής και συνεχούς συνεργασίας με το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας για την καταστροφή των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών από μονάδες του στρατού στους χώρους των αποθέσεων του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου,  πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΛΚΔΜ και συγκεκριμένα στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού από τον διευθυντή του ΛΚΔΜ κ. Νίκου Αντώνη και από τα στελέχη του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου για την διαδικασία της καταστροφής των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ευχαρίστησε την Διεύθυνση  του ΛΚΔΜ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει το ΛΚΔΜ για την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων εκρηκτικών υλών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.