kozan.gr: Ανέβηκαν και πάλι οι τόνοι στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – Συνεχίστηκε η διαμάχη Τσιούμαρη – Χριστοφορίδη – “Αν δεν ζητήσεις δημόσια συγνώμη βεβαίως θα σε πάω στα δικαστήρια” είπε ακόμη μια φορά ο Τσιούμαρης στον Χριστοφορίδη” (Βίντεο)

29 Οκτωβρίου 2021
18:06

 

Συνέχεια στη διαμάχη μεταξύ του Aντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη με τον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γ. Χριστοφορίδη δόθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Όπως  παρουσιάζει το kozan.gr, το θέμα της αντιπαράθεσης ήταν και πάλι  η δαπάνη του ποσού 24.552€ που έχει εγκριθεί για την κοπή 14 δέντρων (λεύκες) στην Κοινότητα Πρωτοχωρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης  κατηγόρησε τον κ. Χριστοφορίδη ότι ψεύδεται και ότι τα δέντρα που θα κοπούν είναι πολύ περισσότερα από 14 και συγκεκριμένα 34, δικαιολογώντας, απολύτως, το ύψος της δαπάνης. Μάλιστα παρουσίασε με φωτογραφίες ποια είναι αυτά τα 34 δέντρα  ενώ επέκρινε τη στάση του Γ. Χριστοφορίδη δείχνοντας σε διαφάνεια, στα μέλη της επιτροπής, τι είχε αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, χλευάζοντάς τον και χαρακτηρίζοντάς τον ως κουβαρντά με δημόσιο χρήμα. Ο κ. Χριστοφορίδης επέμεινε πως είναι σκανδαλωδώς υψηλό το κόστος για την κοπή των 14, κατά τη δική του εκτίμηση, δέντρων, καταψηφίζοντας την πρόταση και ότι το θέμα θα συνεχιστεί. Νωρίτερα ο κ. Τσιούμαρης τον κάλεσε, μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ, να μεταβούν στο σημείο και να καλεστούν και οι δημοσιογράφοι ώστε να διαπιστωθεί ποιος από τους δύο έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ο Γ. Χριστοφορίδης επανήλθε λέγοντας πως πολλά από τα δέντρα που παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης είναι σάπια ενώ κάποια άλλα είναι πιο λεπτά από το χέρι του εννοώντας ότι δεν μπορεί αυτά να λογίζονται για δέντρα για τα οποία θα ξοδευτούν τόσα χρήματα.  Δείτε τι συνέβη παρακολουθώντας κάποια χαρακτηριστικά στιγμιότυπα

13 σχόλια

  • Είναι αλήθεια ότι το κόστος οφείλεται στο γεγονός ότι κόπηκαν με χειρουργική ακρίβεια από τον ίδιο τον Φρέντι Κρούγκερ και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν από την SpaceX στον Άρη;

  • Μα ο τσιουμαρης είχε πει ότι τα δέντρα είναι 14 τώρα λέει αλλά; Και θα πάει τον άνθρωπο στο δικαστήριο με το κατηγορία; Ότι κάνει αντιπολίτευση;

  • Κύριε Γρηγόρη ότι και να πουν ότι και να κάνουν να ξέρουν ότι το διαμάντι όπου και να το βάλεις αυτό θα συνεχίσει να λάμπει.

  • Ένδοξο και τιμημένο και συνάμα δημοκρατικό Πρωτοχώρι (first village) που λέμε και στο σύλλογο σχολιαστών του kozan.gr
    Σας οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο. Μπράβο γιατί μέσα από το δικό σας το χωρίον βγαίνουν λαμπροί πολιτικοί με όραμα, με ήθος, με ηγετικές ικανότητες (και όσοι δεν εκλεγούν γίνονται συνεργάτες, αυτό θα το σχολιάσουμε σε άλλο κεφάλαιο). Κάθε πλατεία του χωριού σας πρέπει να έχει μια προτομή στον Γιώργο, στον Κώστα, και τον άλλο τον Γιώργο. Στον Γιωρηκαν και τον Κωστηκαν και τον άλλον τον Γιωρηκαν δηλαδή.

    Εύγε.

  • ο αιωνιος τσιουμαρης,τα χρονια περνουν οι ανθρωποι δυστυχως δεν αλλαζουν,απειλες,υπεροπτικο υφος,τα γνωστα τσιουμαρικα πραγματα

  • Πάντως οφείλει η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας να δώσει αναλυτικά τα στοιχεία που νά εξηγούν πως έγινε ο υπολογισμός της κοπής των δέντρων.
    Διαφορετικά να γίνει δημόσια πρόσκληση να γίνουν προσφορές και να επιλέξουν τη χαμηλότερη προσφορά.

    • Εχει γινει ηδη διαγωνισμος. Οι τιμες προερχονται απο τα τιμολογια πρασινου του υπουργειου. Ανεκαθεν εδώ και χρονια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.