Σ. Κουλούρης: “Μεγάλη τιμή και διάκριση. Πολύ, πολύ, υπερήφανος για την ομάδα μας”

2 Νοεμβρίου 2021
12:13

 

Μεγάλη τιμή και διάκριση. Πολύ, πολύ Υπερήφανος για την ομάδα μας και την Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Βέροιας. Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο JACC (Journal of American College of Cardiology – Καρδιολογικό Περιοδικό με την μεγαλύτερη απήχηση Παγκοσμίως Impact Factor=24) και στο CIRCULATION ( AHA, της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας IF=23,56), οι νέες συστάσεις (Guidelines) όσον αφορά την εκτίμηση και την διάγνωση του θωρακικού πόνου.
Τα μέλη της συγγραφικής επιτροπής των συστάσεων συμπεριέλαβε την ΔΙΚΗ μας μελέτη όσον αφορά την μεγάλη σημασία της χρήσης Ηλεκτροκαρδιογραφήματος 15 απαγωγών για την διάγνωση και θεραπεία των εμφραγμάτων της καρδιάς.
Την συγκεκριμένη μελέτη μας : 1)την είχαμε παρουσιάσει στο Πανελλήνο Καρδιολογικό Συνέδριο (2018), 2) δημοσιεύτηκε σε Καρδιολογικό Περιοδικό (2019), 3) την παρουσιάσαμε στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο Αcute Cardiovascular Care (2020)…και τέλος συμπεριλήφθηκε στις πρόσφατες συστάσεις (Νοέμβριος του 2021) στα δύο μεγαλύτερα Παγκοσμίως φήμης-απήχησης περιοδικά της Καρδιολογικής Κοινότητας.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας και ιδιαιτέρως στον Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν Βέροιας Βογιατζή Ιωάννη! Συνεχίζουμε με αγώνα και υπομονή…

5 σχόλια

  • Σταματήστε να περιαυτολογείτε. Η επιστήμη είναι ταπεινή. Οι γιατροί των μεγαλων νοσοκομείων δεν κοκορεύονται τόσο.

    • Πολύ σωστό, μας τα χουν κάνει τσουρέκια με την καρδιολογική της Βέροιας. Της πλάκας είναι και νομίζουν ότι άπαυτωνουν και δέρνουν. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους

  • Το να μας ενημερώνουν οι επιστήμονες για ιατρικά θέματα, εκτιμώ πως δεν είναι κακό και “κοκόρεμα”.
    Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι εξαίρετος επιστήμονας (μιλάω από προσωπική εμπειρία) και δεν χαρακτηρίζεται για αλαζονεία, ίσα ίσα είναι χαμηλών τόνων και ταπεινός

  • Γενικότερα ανακύπτει πόσο ανάγκη εχει μια Πανεπιστημιακή Ιατρικη Σχολή η Δυτική Μακεδόνία.

    Πολλοί Ιατροί της περιοχής έχουν κίνητρο και διάθεση με την έρευνα και μια Ιατρική Σχολή στο ΠΔΜ θα έδινε ώθηση στην βελτίωση της ποιότητα υγείας των κατόικων της περιοχής, λόγω του κινήτρου προσέλκυσης καταξιωμένων ιατρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.