H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά ενημερώνει: “Πειραματισμοί και Στοχοποίηση της ΕΣΤΙΑΣΗΣ. Χιλιάδες τα Λουκέτα» (Βίντεο)

4 Νοεμβρίου 2021
13:28

 

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε νέες περιπέτειες οδηγείτε ο κλάδος μας με τα νέα μέτρα εφαρμογής από Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Το κλείσιμο 2.000 επιχειρήσεων το τελευταίο διάστημα πέρασε απαρατήρητο και δυστυχώς συνεχίζονται τα πειράματα στις επιχειρήσεις μας, ενώ η στήριξη του κλάδου μας από την άνοιξη του 2021 είναι παντελώς ανύπαρκτη. Το πλήγμα στην χρήση των εξωτερικών χώρων (υπαίθριων) με την υποχρεωτικότητα του rapid test ισοπεδώνει τις εισπράξεις όταν ένας από τους δύο πελάτες μας είναι ανεμβολίαστος. Σεβόμαστε τις όποιες προϋποθέσεις της Κυβέρνησης για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, αλλά είναι άδικο η απουσία στήριξης μέτρων προς τον πολύπαθο κλάδο της ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

ΖΗΤΑΜΕ

  1. Μόνιμη Νομοθετημένη παραμονή του Φ.Π.Α. στο 13%.
  2. Η επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών να μετατραπεί σε επιδότηση στήριξης (ουσιαστικά να μην επιστραφεί) προς τον κλάδο μας.
  3. Επιδότηση των ενοικίων κατά 40% για να σταματήσει ο φαύλος κύκλος των εξώσεων.
  4. Κάλυψη τουλάχιστον κατά 80% του μισθού στον εργαζόμενο στην ΕΣΤΙΑΣΗ.

Προειδοποιούμε ότι τα χιλιάδες λουκέτα καταστημάτων μας θα είναι αναπόφευκτα.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

3 σχόλια

  • Δεν γνωρίζω με τι κριτήριο λογικής λαμβάνονται αυτά τα μέτρα.Οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι και ο ανεμβολίαστος με rapid τέστ γιατί να μην μπορεί να εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος ενώ στο σούπερ μάρκετ εισέρχεται.Δεν ύπαρχει άλλη επιλογή από το κλείσιμο των καταστημάτων!

    • Η λογική είναι να περιοριστεί όσο γίνεται η κινητικότητα τους. Τα σούπερ μάρκετ έχουν γενικά μεγαλύτερους χώρους και ο κόσμος πάει για τα βασικά είδη διατροφής.

  • Ενας συνάνθρωπος μας με αποτέλσμα αρνητικού rapid που σημαίνει ότι δεν έχει τον ιο και είναι υγιείς για αυτό το λόγο δεν κάνει το τεστ γιατί να μην μπορεί να εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο της εστίασης ενώ μπορεί να εισέρχεται στο σούπερ μαρκετ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.