kozan.gr: Παρελθόν από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς ο Δημήτρης Σαββόπουλος – Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του kozan.gr – Τι γράφει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook – H Δέσποινα Κοζατσάνη η νέα Αντιπεριφερειάρχης

7 Νοεμβρίου 2021
23:20

Παρελθόν από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς ο Δημήτρης Σαββόπουλος. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του kozan.gr. Τι γράφει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. H Δέσποινα Κοζατσάνη η νέα Αντιπεριφερειάρχης

“Και επίσημα, μετά από τηλεφώνημα του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη, που δέχτηκα μόλις πριν από λίγο, η θητεία μου ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης λήγει σήμερα. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της ΠΕ Καστοριάς, της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής Αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 26 μήνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και του τρεις Δημάρχους της ΠΕ Καστοριας καθώς και όλες τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες για την στήριξη τους στην κοινή προσπάθεια μας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχης μας και την επίτευξη αναπτυξιακών στόχων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην κ. Δέσποινα Κοζατσάνη στα νέα της καθήκοντα που αναλαμβάνει και θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια του γραφείου μου, τις άμεσες και “Πραγματικές” συνεργάτιδες μου που με στήριξαν αδιακοπα αυτούς τους 26 μήνες .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μου που είστε δίπλα μου ολα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών σας από την θέση που κατείχα και υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα μου από την θέση του Περιφερειακού Σύμβουλου Καστοριας”.

18 σχόλια

  • Τα λαθη αυτα ο κασαπιδης θα τα βρει μπροστα του, εδιωξε το πιο ικανο στελεχος της Καστοριας. Ο ανθρωπος ειχε οσους σταυρους ειχαν οι 3 επομενοι, ο καστοριανος λαος ψηφισε ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ για χωρικο αντιπεριφερειαρχη. Κριμα κασαπιδη ελα ξανα στην Καστορια να ζητησεις ψηφους…

  • ο ανθρωπος πηρε 7000 ψηφους οταν η αλλη πηρε 3000 ειναι οτι ικανοτερο εχεις και τον αδειαζεις;ε θα μας βρεις απεναντι σου και ειμαστε 7000

      • Σιγά ρε που σε ζαλισαν,ο κασαπιδης έκανε τεράστιο λάθος και όσοι τον αγαπάτε έπρεπε να τον προστατεύσετε,τώρα θα το πληρώσει αυτός και δυστυχώς η Καστοριά, μακάρι να υπήρχαν και άλλοι Σαββόπουλοι.

    • Καρφώνεσαι Β….. Τουλάχιστον ο Σαββοπουλος δεν ήταν φυτευτος. Για αυτό μη λασπολογεις άλλο τις αξίες. Κάτσε ακόμη εκεί μέχρι το Μάιο του 2023 όταν θα έρθει η στιγμή που θα σας πούμε άντε με την ευχή του Θεού σπίτι σας. Εσένα και τον αρχηγό σου.

  • ο κ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ παντα εργατικος, εντιμος και διπλα στον πολιτη.
    Ο κοσμος αναγνωριζει γι αυτο και του δωσανε τοσες ψηφους (6700) σε σχεση με ολους τους αλλους που δεν ειχανε ουτε τις μισες….
    Κριμα πραγματικα για τον Κασαπιδη που εχει χασει την μπαλα και απομακρυνει τοσο ικανα στελεχη.

  • Το οτι πήρε τόσους ψήφους δεν λέει κάτι και οι άλλοι αγωνίστηκαν όλοι θέλουν την καρέκλα. Εξάλλου ουδείς αντικαταστάτης.το καλό παιδί δεν είναι επάγγελμα έργο δεν είδαμε

    • “Πραγματικές” συνεργάτιδες. Διότι είχες και συνεργάτη που δεν ήταν “πραγματικός”;
      Αυτός σε έφαγε. Φταις και εσύ που δεν τα είπες όλα. Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια!

    • Δεν είδες έργο;την σήραγγα ποιος την ετρεξε;το φυσικό αέριο;τον πύργο στο αεροδρόμιο; παράλληλα έργα αναδασμων;προγράμματα ανέργων;φίλε ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ είναι κορυφή και θα φανεί Ξανά στην πορεία, όσοι τον ζήσαν από κοντά έχουν να λένε τα καλύτερά, τεράστιο λάθος του κασαπιδη η αλλαγή αυτή.

  • Την άλλη φορά κ. Κασαπίδη να ζητήσεις ψήφους από τους ”συνεργάτες΄΄ σου που μόνο κακό σου κάνουν.
    ΟΙ 6700 που ψηφίσαμε Σαββόπουλο το κάναμε γιατί ξέρουμε ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει. Καλή συνέχεια στην παράταξη, θα δούμε στο τέλος ποιος θα δικαιωθεί

  • φυσικο αέριο και θα παρουν οι κοζανιτες πρωτοι? σηραγγα εργο ημουν νια και γερασα οπως λεει η παροιμία ασε μας φιλε ολα στην κοζανη παντα

    • Καλα ρε θελεις και τα γραφεις;εισουν νια και γερασες γιατι οι προηγουμενοι κοιμοντουσαν,ρωτα τους μηχανικους της ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να δεις ποιος το ετρεξε,το ετοιμασε μελετητικα και εφτασε η δημοπρατηση,φυσικο αεριο θα παρουν πρωτα οι καστοριανοι ΕΚΤΟΣ αν οι αναδοχοι δεν ενδιαφερθουν εγκαιρα λογω κερδους και αργησει λιγο,ξερεις δεν φταιει ο Σαββοπουλος για αυτο,ο ανθρωπος τα ετρεξε ολα,λες να ειμαστε ολοι ασχετοι εμεις που του δωσαμε σχεδον 7000 ψηφους και για να ξερεις την επομενη φορα οπου και να ειναι υποψηφιος θα σαρωσει γιατι ολοι ξερουμε οτι τον φαγανε απολιθωματα της καστοριας που δεν τους προσκυνησε,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ,βλεπε αυτους που θελουν να υποβιβασουν την εισοδο της καστοριας απο το δισπηλιο και να την πανε απο μανιακοι αλλα με τον Σαββοπουλο αυτο το εκτρωμα δεν θα γινοτανε ποτε,για να δουμε τωρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.