ΔΑΚΕ (Εργατικού Κέντρου Κοζάνης): Τα μέλη της νέας δίοικησης θα αντιμετωπίζονται πάντα ως παράνομοι καταληψίες του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

12 Μαΐου 2017
11:43

Η πραξικοπηματική και παράνομη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης είναι ανήμπορη να διοικήσει νόμιμα σωματεία και στελέχη του κινήματος.

Δεν μπορεί να συντονίσει έστω και κατ’ ελάχιστο διαπαραταξιακά σωματεία και σημαντικά στελέχη που έδωσαν και δίνουν αγώνες για το κίνημα.

Η τερατογενής σύγκλιση των κατά περίσταση ΔΑΚΙΤΩΝ και των νέο-σοσιαλιστικών Συριζαίων, δεν μπορεί να βασισθεί σε καμία προγραμματική σύγκλιση με το ΠΑΜΕ, όσο και αν είναι μόνο και μόνο για τις καρέκλες η τυχοδιωκτική στάση κάποιων νεοκομματικών της ταξικής ενότητας, εύκολα ξεπέρασε την χρόνια υπεύθυνη στάση του Π.Α.Μ.Ε.

Η πρώτη ηχηρή απάντηση των στελεχών του τοπικού συνδικαλιστικού κινήματος ήρθε άμεσα στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς.

Τα υπεύθυνα στελέχη των σωματείων και των παρατάξεων προτίμησαν να εκφράσουν σε άλλες πλατείες και άλλους χώρους εργασίας τις αγωνίες της εργατικής τάξης.

Δεν θέλησαν ούτε κατ΄εικόνα να νομιμοποιήσουν την παράνομη πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Δεν θέλησαν να ταυτίσουν την προσωπική τους διαδρομή και παρουσία, με παράνομους και τυχοδιωκτικούς συσχετισμούς και διοικήσεις.

Ας το καταλάβουν καλά, όλοι οι παράνομοι και οι πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι.

Δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιηθούν.

Ως παράνομοι καταληψίες του Εργατικού Κέντρου θα αντιμετωπίζονται πάντα από το σύνολο των εργαζομένων και πολιτών της Κοζάνης.

        Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε., την Τετάρτη στις 17/5/2017.

 

10 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ……ΑΡΕ ΔΕΗ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ.

  • Εάν σας δίνανε το Ταμείο δεν θα υπήρχε πρόβλημα
    Πρόεδρε
    Τώρα πρέπει να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει με το Ταμείο

  • γιατι ειναι πραξικοματικη? εκλεχτηκε με μυστικη ψηφοφορια.
    γιατι ειναι παρανομη? το καταστατικο καθοριζει την μυστκη ψηφο.
    τι εννοει νομιμα σωματεια? ποια ειναι τα παρανομα.
    ποια ειναι τα νομιμα στελεχη?
    τι θα πει διαπαραταξιακα σωματεια? που το διαβασε αυτο.
    η μαστορια στα λογια, ουτε ικανοτητα, ουτε υπευθυνοτητα ειναι.
    ΔΑΚΕ προτου μιληστε για αγωνες δες την ηγεσια σας που μεταγραφηκε σε μια βραδια απο την ΜΑΒΕ στη ΔΕΗ και μαλιστα οταν το σωματειο με το συνολο των μελων του ηταν σε αγωνα διαρκειας.

  • Ενω εσεις σαν γνησιοι δημοκρατες .. βουρδουλα θελετε.. ελπιζω ο μανες να σας στρωσει.. ελα πισω στα ορυχειααααα

  • Συμαντηκα στελεχη οπως Μαστορας κουρκουτας αδαμ και σια.Χαχαχαχα ας ειναι καλα η Δεη αλοιως ειστε ΜΟΝΑΔΕΣ.

  • Μαστορα φετος ηταν πολυ περισσοτεριποι απο περιση στην πλατεια.Αυτο συμενει οτι ο κοσμος και οι εργαζομενοι συμφωνουνε με αυτο που εγινε οσο και εαν εσυ και η παρεουλα σου δεν μπορειτε να το χωνεψετε!!!!!!!!!

  • Μάστορα θα έπρεπε να ντρέπεστε.
    Πήρατε μία παράταξη που ήτανε πρώτη και με διαφορά και την οδηγήστε στην τελευταία θέση.
    Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί όλοι σας.
    Που είναι η ΔΑΚΕ που πάντα έπαιζε τον πρώτο ρόλο;
    Σας ρεζίλεψε ο Μανές και θα συνεχίσει να το κάνει.
    Τώρα αν τον λέτε ανίκανο αυτόν που σας έβαλε τα γυαλιά και είναι πρόεδρος θεωρείται τους ευατού σας ικανούς που είστε για Αγρανάπαυση;

  • Ναι όμως άλλος εργαζόμενος εργαζόταν στα ορυχεία και απορώ πως πήγε σε σταθμό παραγωγής άλλαξε κα πια νομοθεσία και αλλάζουν ξαφνικά θέσεις εργασίας εεεεεε επαναστάτες κκε

  • Απορώ όλοι εσείς που προφανώς εδώ που σχολιάζετε τον ΜΑΣΤΟΡΑ είστε καλλίτερη εάν Ναι τότες αδικηστε προφανώς πού δεν ασχολείστε με τα κοινά κακός που αφήνουμε και χάνονται τέτοια μυαλά…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.