Η πραξικοπηματική και παράνομη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης είναι ανήμπορη να διοικήσει νόμιμα σωματεία και στελέχη του κινήματος.

Δεν μπορεί να συντονίσει έστω και κατ’ ελάχιστο διαπαραταξιακά σωματεία και σημαντικά στελέχη που έδωσαν και δίνουν αγώνες για το κίνημα.

Η τερατογενής σύγκλιση των κατά περίσταση ΔΑΚΙΤΩΝ και των νέο-σοσιαλιστικών Συριζαίων, δεν μπορεί να βασισθεί σε καμία προγραμματική σύγκλιση με το ΠΑΜΕ, όσο και αν είναι μόνο και μόνο για τις καρέκλες η τυχοδιωκτική στάση κάποιων νεοκομματικών της ταξικής ενότητας, εύκολα ξεπέρασε την χρόνια υπεύθυνη στάση του Π.Α.Μ.Ε.

Η πρώτη ηχηρή απάντηση των στελεχών του τοπικού συνδικαλιστικού κινήματος ήρθε άμεσα στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς.

Τα υπεύθυνα στελέχη των σωματείων και των παρατάξεων προτίμησαν να εκφράσουν σε άλλες πλατείες και άλλους χώρους εργασίας τις αγωνίες της εργατικής τάξης.

Δεν θέλησαν ούτε κατ΄εικόνα να νομιμοποιήσουν την παράνομη πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Δεν θέλησαν να ταυτίσουν την προσωπική τους διαδρομή και παρουσία, με παράνομους και τυχοδιωκτικούς συσχετισμούς και διοικήσεις.

Ας το καταλάβουν καλά, όλοι οι παράνομοι και οι πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι.

Δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιηθούν.

Ως παράνομοι καταληψίες του Εργατικού Κέντρου θα αντιμετωπίζονται πάντα από το σύνολο των εργαζομένων και πολιτών της Κοζάνης.

        Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε., την Τετάρτη στις 17/5/2017.