Σωματείο Εστίασης Κοζάνης Ερμής: Συγκέντρωση, την Τρίτη 16/11, στις 12:00 πμ, έξω από το δημαρχείο

9 Νοεμβρίου 2021
22:00

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας καθώς και όλο τον κόσμο της περιοχής ότι η Ομοσπονδία μας, η ΠΟΕΣΕ, καθόρισε ως νέα ημερομηνία της πανελλαδικής κινητοποίησης, με κλείσιμο των καταστημάτων, την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου. Η σύντομη αυτή αναβολή αποφασίστηκε προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων και την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης. 

Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση εργασίας της Ομοσπονδίας με τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς, η οποία απέβη άκαρπη.  

Συναισθανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, αποτέλεσμα της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, και επιμένοντας ότι η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα, ζητάμε την άμεση θωράκιση του νοσοκομείου της πόλης μας και γενικότερα όλων των δομών υγείας της περιοχής, κυρίως με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων.  

Ζητάμε πιο ουσιαστική και πειστική ενημέρωση για την ανάγκη εμβολιασμού, ακόμα και για την ανάγκη της 3ης δόσης. Να σταματήσει η προσπάθεια διχασμού με επίκεντρο τον εμβολιασμό.  

Ζητάμε την λήψη νέων μέτρων για να στηριχθεί ο κλάδος μας. Ειδικότερα, ζητάμε:  

– Μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών
– Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου
– Επαναφορά του μέτρου αναστολής των συμβάσεων εργασίας
– Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών
– Μείωση του ΦΠΑ στο 6%

 

Καλούμε τους συναδέλφους από όλο τον Νόμο να στηρίξουν την πανελλαδική κινητοποίηση, με το κλείσιμο του καταστήματός τους και την συμμετοχή τους στην διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/11, στις 12:00 πμ, έξω από το δημαρχείο. 

Καλούμε τους συλλόγους και τα σωματεία των επαγγελματιών και των εργαζομένων να στηρίξουν την κινητοποίηση. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΛ. ΒΟΥΤΥΡΗΣ                                             Ν. ΧΑΤΣΙΔΗΣ

2 σχόλια

  • Δηλαδή εσείς θα έχετε την επιχείρηση και εμείς οι υπόλοιποι θα σας καλύπτουμε τα έξοδα. Όποιος δεν αντέχει ή δεν έχει την θέληση να βάλει το χέρι στην δικιά του τσέπη ας βάλει λουκέτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.