Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας για την αντιπυρική περίοδο (Φωτογραφίες)

12 Μαΐου 2017
13:00
Κανένα σχόλιο

   Με στόχο το συντονισμό των αρμοδίων Υπηρεσιών , εν όψει της θερινής αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε από την 1η Μαΐου  και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου, συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, με την παρουσία των εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων φορέων.

    Τη συζήτηση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γεώργιος Χαϊτίδης  , ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη  σύμπνοιας  και εφαρμογής μιας νέας στρατηγικής από  όλους τους συμμετέχοντες φορείς  , για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

    Τέθηκαν τα θέματα ελέγχου των δασικών δρόμων και εκτάσεων και δημιουργίας  αντιπυρικών ζωνών , ενώ οι εκπρόσωποι των υπευθύνων υπηρεσιών και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για τα επιμέρους προβλήματα των χωριών κατά την Θερινή περίοδο.

   Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας σε ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάσει του ημερήσιου χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς   που εκδίδεται  από τη Γ.Γ.Π.Π.

    Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσε και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Πρόδρομος Ασλανίδης , τονίζοντας τη σημασία της σύσκεψης του τοπικού Συντονιστικού Οργάνου, για τη λήψη μέτρων ετοιμότητας , ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έως τώρα  αγαστή συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.