kozan.gr: 89 νέα κρούσματα σε μαθητές λυκείων – γυμνασίων στην Π.Ε. Κοζάνης

11 Νοεμβρίου 2021
12:30

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 89 νέα κρούσματα δηλώθηκαν σήμερα Πέμπτη 11/11 τα οποία αφορούν μαθητές λυκείων – γυμνασίων στην Π.Ε. Κοζάνης. Τα περισσότερα καταγράφονται στην Κοζάνη ενώ αρκετά είναι και στην Πτολεμαίδα. Η διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στην πόλη της Κοζάνης τα σημερινά κρούσματα αφορούν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων σε λίγες σχολικές μονάδες ενώ στην Πτολεμαίδα τα κρούσματα αφορούν περισσότερες σχολικές μονάδες με μικρότερο αριθμό κρουσμάτων ανά σχολική μονάδα. Επίσης δηλώθηκαν αλλά 7 κρούσματα σε εκπαιδευτικούς και 5 ακόμη σε βοηθητικό προσωπικό.

kozan.gr

20 σχόλια

  • Είναι δυνατόν να μην παίρνετε πιο αυστηρά μέτρα για τα σχολεία;;; Όλοι οι γνωστοί μου κόλλησαν από τα παιδιά τους έλεος! Κλείστε για ένα μηνα με τηλεκπαίδευση δεν χάθηκε κ η χρόνια!

    • Ο ΕΟΔΥ τα βγάζει έτσι, μη στεναχωριέσαι δεν σου έριξε κανένας ευθύνη η Κοζάνη φταίει όχι εσείς, ησύχασε τώρα.

  • τι να περιμένεις όταν φοβάται ο ίδιος ο Δήμαρχος να πει τα πράγματα με το όνομά τους. όλοι θέλουμε σχολεία ανοιχτά αλλά η κατάσταση στην περιοχή μας είναι εκτός ελέγχου…κλείστε τα τώρα..

    • Αντί να θέλετε κλειστά σχολεία δουλέψτε στα παιδιά σας να τηρούν τα μέτρα κ να πειθαρχουν κι όχι μόλις γυρίζει ο καθηγητής να γράψει στον πίνακα να παλεύουν χωρίς μάσκες κι όταν τους κοιτά να τις βάζουν σαν να μη συνέβη τίποτε. Σκεφτείτε τι κάνουν στα διαλείμματα!

      • το αποτέλεσμα είναι ένα…κρούσματα γιατί τα μέτρα δεν εφαρμόζονται…και προτιμώ να μη μάθουν τίποτε από το να χαθούν ζωές …δεν μπαίνουν σε ζυγαριά αυτά τα δύο…

  • Βγαίνουν εφτά οχτώ κρούσματα σε μια τάξη. Οι υπόλοιποι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο για κάποιες μέρες, και καλά κάνουν, οπότε ενώ στην ουσία το τμήμα κλείνει ή υπολειτουργεί, στο υπουργείο φαίνεται ανοιχτό. Και βγαίνει η θεούσα στα κανάλια και καμαρώνει ότι όλα πάνε καλά.

  • Αφήστε τα παιδιά στη φυσιολογική ζωή τους, δηλαδή στα σχολεία τους! Αρκετές θυσίες έκαναν για τους μεγάλους!!!

  • Αυτά μόνο στην χώρα Μπανανία γίνονται. Δείτε άλλες χώρες πχ στην Ασια που τα παιδάκια τηρούν τα μέτρα από νηπιακή ηλικία για να προστατευτούν ακόμη κι απο την μόλυνση του αέρα και δεν χρειάζονται καμιά επίβλεψη. Υπευθυνότητα και ατομική προστασία για το κοινό καλό. Εννοιες άγνωστες στην Ελλάδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.