kozan.gr: Εν μέσω ελλείψεων νοσηλευτικού προσωπικού εορτάστηκε στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών Νοσηλευτριών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Μαΐου 2017
14:46

Εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών, διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 12 Μάιου στο προαύλιο του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Κοζάνης και κέντρων υγείας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες ομιλίες από τους Δημήτρη Ντέντη πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, του υποδιοικητή του «Μαμάτσειου» κ. Τόλιου, αλλά και της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας κας Γιώτας Λιόπα που στάθηκε μάλιστα στις μεγάλες ελλείψεις του νοσηλευτικού προσωπικού. Στη συνέχεια ακολούθησε μουσική με τους Βαγγέλη Τζημόπουλο στην κιθάρα και Κωνσταντίνα Τεντόγλου στο τραγούδι.

Θανάσης Τέγος



Ένα σχόλιο

  • Η Διευθύντρια ζητά προσωπικό απο την μία, και απο την άλλη νοσηλεύτρια ΠΕ χωρίς πολλά έτη υπηρεσίας απο την μια στιγμή στην άλλη της δίνει το χρίσμα της ιδιαιτέρας. Ας μα πει και το αντικείμενο της ή αν είναι τόσο απαραίτητη σε ένα νοσοκομείο 200 κλινών. Νοσοκομεία μεγάλα και οι διευθύνουσα είναι μόνη της. Έχει δυο τομεάρχες για τις διοικητικές δουλειές. Έλεος βρε παιδιά, έλεος, όταν οι υπολοιποι νοσηλευτές κάνουν την μία βάρδια πίσω απο την άλλη ή όταν έχουν να πάρουν πάρα πολλά ωφειλόμενα ρεπό. Ας μας πει η διευθύντρια το σκεπτικό της………..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.