kozan.gr: Γ. Αδαμίδης στο 1ο Αναπτυξιακό Φόρουμ Μεταλιγνιτικής Εποχής «Η Δυτική Μακεδονία αλλάΖΕΙ»: “Εαν έκανα 1000χλμ. για να ακούσω 4 κυβερνητικούς υπουργούς, χωρίς να μπορέσει να γίνει κανένας διάλογος, πραγματικά δεν θα ερχόμουν” (Βίντεο)

15 Νοεμβρίου 2021
15:24

Τη δυσαρέσκειά του για τ’ ότι δεν έγινε κανένας διάλογος στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 1ου Αναπτυξιακό Φόρουμ Μεταλιγνιτικής Εποχής «Η Δυτική Μακεδονία αλλάΖΕΙ» εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης, λέγοντας, χαρακτηριστικά: “Εαν έκανα 1000χλμ. για να ακούσω 4 κυβερνητικούς υπουργούς, χωρίς να μπορέσει να γίνει κανένας διάλογος, πραγματικά δεν θα ερχόμουν”.

17 σχόλια

  • αυτη η κυβερνηση το ειπαμε πολλες φορες μονη της εννοια ειναι πως να εξυπηρετηση τα ντοπια και ξενα επιχειρηματικα συμφεροντα τιποτα αλλο

    • Ειδαμε και τον τσιπρα που και καλα ενδιαφεροταν για τον λαο!!! Ειχαμε τοσα πολλα λεφτα που δεν ξεραμε που να τα πρωτοξοδεψουμε,και επειδη περασαμε τοσο ωραια με τον τσιπρα στις εκλογες του 2019 τον μαυρισαμε στις καλπες και απο οτι φαινεται το ιδιο θα γινει και στις επομενες εκλογες!!!!

  • Γιωρίκα μας έγινες και Αθηναίος και σου ειναι κόπος να ρθεις στην κοζανη ,που να γίνεις και βουλευτής θα σε ψάχνουμε με τα κιάλια ,όσο για το κλείσιμο της ΔΕΗ κοίταξε το σύνθημα που εχουν οι βιομήχανοι της ηλεκτ ρικης ενέργειας στο σταθμό αγ Δημητρίου και το οποίο τόσα χρονια δεν τολμήσατε να το διαγράψετε solar

  • τουλαχιστον ο τσιπρας δεν χρεοκοπησε την χωρα απο την μεταπολιτευση και μετα αλλα τα 2 κομματα που κυβερνησαν αυτην την χωρα δηλαδη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΙΝΑΛ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    • Απλώς μας έφερε το τέταρτο και πιο σκληρό μνημόνιο με το οποίο έγινε και το ξεπούλημα της ΔΕΗ . Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε με τον νταουλιερη .

  • Καλα ακομα συζητανε για δημοσια ΔΕΗ;Φτανει πια το κρατος να ειναι επιχειρηματιας.Ολα στον ιδιωτικο τομεα για να δουμε ασπρες μερες,τουλαχιστο στην Κοζανη,που ελπιζουμε και μεις οι φτωχοι να μειωθει το κοστος ζωης,αν κλεισει η ΔΕΗ.Παραδειγμα:αν κλεισει η ΔΕΗ θα μειωθουν τα ενοικια,ο καφες,τα ιδιαιτερα και ισως κι εμεις που εχουμε χαμηλους μισθους μπορεσουμε να ζησουμε.Δηλ.να μπορω βρε αδερφε να παω σε ενα καφε με τη γυναικα μου,γιατι τωρα με 5 Ε αγοραζω 2,5 κιλα κοτοπουλο και τρωμε ολη την εβδομαδα.

  • Βρε Γιώργο αφού το είπε ο Κούλης Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης εν έτη.2021.πως είναι προσωπικο του στοίχημα να κλείσει των Λιγνίτη και τής Μονάδες.Τι Δεν καταλαβενεις..Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..Ας λέγοσα και σα ποντιακά..Εκαικεν το ΑΗΣ και επέμεναν τά Σαχταρε ωι ωιν αμάν..

  • Και που πηγες,τι εγινε;κι αν δεν πηγαινες το ιδιο θα ηταν.Τι εχεις να προσφερεις,που δεν το ξερουν οι ειδικοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.