Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας και του Προέδρου της Κοινότητας Φλώρινας με τον Μητροπολίτη για τη δράση “Φαγητό για όλους”

15 Νοεμβρίου 2021
18:49
Κανένα σχόλιο

 

Τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η φιλανθρωπική δράση “Φαγητό για όλους”, η οποία θα υλοποιηθεί και φέτος με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης, στο διάστημα 1-15 Δεκεμβρίου.

Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της και τονίστηκε η ανάγκη συμμετοχής του συνόλου των πολιτών, των φορέων, των συλλόγων και των σωματείων της Φλώρινας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.