Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ

12 Μαΐου 2017
14:37

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο νέο πακέτο μέτρων που μειώνει κι άλλο τα λαϊκά εισοδήματα και οδηγεί στο περιθώριο και στην εξαθλίωση εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μαζί με τους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα, ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που πλήττουν μονόπλευρα την εργατική οικογένεια και συνεχίζουν την κατεδάφιση των εργατικών κατακτήσεων .

Η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές , βάζει ξανά στην κλίνη του Προκρούστη τις συντάξεις , αυξάνει τη φορολογία στα λαϊκά εισοδήματα με τη μείωση του αφορολογήτου και βγάζει «πωλητήριο» σε επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας που διαχειρίζονται βασικά αγαθά.

Για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ το ξεπούλημα δημοσίων επιχειρήσεων είναι «εθνικό έγκλημα» που υπονομεύει το μέλλον της πατρίδας μας αλλά κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των πρωτοβαθμίων συλλόγων της θα επισκεφθούν εργασιακούς χώρους , την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το διεκδικητικό πλαίσιο της Γενικής Απεργίας.

2 σχόλια

  • Πια συμμετοχή , σε όλα έχετε συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι για να βολέψετε τις καρέκλες σας, απλά απεργία για τα μάτια του κόσμου

  • Βέβαια και ξεμπερδεύει μια χαρά και με τον “αγώνα” για το ξεπούλημα της ΔΕΗ !!!
    Απεργία 2 σε 1 !!!
    Μωρε μπράβο τους ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.