Επιχειρηματικότητα και απασχόληση στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους επιχειρηματίες της περιοχής

26 Νοεμβρίου 2021
14:06

Θέματα επιχειρηματικότητας και απασχόλησης κυριάρχησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους επιχειρηματίες να θέσουν τους προβληματισμούς τους και τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση μπορεί να τους βοηθήσει. Μίλησε για φιλόδοξα σχέδια που μπορεί να δημιουργηθούν μέσω του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης και έδωσε έμφαση στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αντικατάσταση με αυτές που χάθηκαν – χάνονται.
Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην συνάντηση ήταν οι Ηλίας Ναθαναηλίδης (ΤΕΝΑ), Βάμβας Κωνσταντίνος (Bambas Frost), Ιατρίδης Άγγελος (Κτήμα Α), Παντελίδης Ιάκωβος (Hotel Pantelidis), Αναστασία Καραλιοπούλου (Solegron), Κουκουτάρης Γιώργος (Alfa), Ράμος Νίκος, Πουλάτσογλου, Χρήστος Κουτσανδράκης (ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ), Νικήτας και Τόττης (Τόττης), Βασίλης Τυρακίδης (Ανθρακονήματα), Ακτενίζογλου Κλεάνθης (ως εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου Απολιγνιτοποίησης).
Σωκράτης Μουτίδης – xronos-kozanis.gr

9 σχόλια

  • Απλά πράγματα: διάλογος με τους επιχειρηματίες
    Μπλόκο και ξύλο στους εργαζομενους
    Η διακυβέρνηση κατά Μητσοτάκη διαχρονικα

  • Τόν απλό μέσο επιχειρηματία τόν ρώτησαν?? Όλοι αυτοί εκεί είναι μια χαρά. Τού κόμματος, αυριανοι διεκδικείτε θέσεων και εδρών. θα ασχοληθούν μόνο για προσωπικά συμφέροντα και τίποτα άλλο. Μικρές κοινωνίες που όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Τον μικρό επιχειρηματία ποιος θα τον ακούσει?? Αν τολμάνε ας βγουν στην αγορά νά τά ακούσουν.

    • Για να προκύψουν θέσεις εργασίας φίλε χρείαζεται να γίνουν επενδύσεις και νέες επιχειρήσεις.Επιχειρηματίες που έχουν αποδείξει οτι μπορούν και θέλουν να επεκταθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας δεν πρέπει να παρουσιάσουν τα σχέδια τους? Εκτός αν πιστεύεις ότι ανάπτυξη και θέσεις εργασίας δημιουργούνται στο καφενείο και με την κατάθεση στεφάνων στην πλατεία.

  • Αυτοί που είναι εκεί δεν ξέρουν τι έχουν.Σε αυτούς θα δώσει δουλειες ο Μητσοτάκης;Για γέλια και για κλάμματα όσοι τον ψηφίσατε.

  • Υπάρχει κανείς εκτός του δωματίου που πιστεύει πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας;
    Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι η απολιγνιτοποιηση θα σαρώσει την περιοχή;

    Υ.Γ. Τι ψηφίσατε ρε

  • Το επιμελητήριο δεν καλέστηκε και καλέσανε συγκεκριμένες επιχειρήσεις; Άλλο κι αυτό . Πρώτη φορά βλέπω ο επιχειρηματικός κόσμος ” αλά καρτ ” να εκπροσωπεί το ΕΒΕ αλλά το ΕΒΕ να μην είναι εκεί . Μπράβο στον Φωστήρα που το σκέφτηκε. Ο κύριος Παπαθανάσης ο σοβαρότερος ολωννννν

  • Όσο για την ΤΕΝΑ, τις είδαμε τις επενδύσεις: πήρε τα λεφτά απ’ την Πτολεμαΐδα και τα πήγε στη Σκιάθο. Τι πήγε να κάνει στη σύσκεψη;

  • Ανάμεσα στους παρακαθημενους βλεπω και έναν συνταξιούχο.

    Τι επιχειρηματικότητα αναπτύσσει ένας συνταξιούχος; Ειλικρινή απορια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.