Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου  Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας  Ν.Κοζάνης – Πρόεδρος η Παναγιώτα Δημούλα

27 Νοεμβρίου 2021
11:02
Κανένα σχόλιο

       Την Τρίτη  16 Νοεμβρίου στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης έλαβαν χώρα οι εκλογές του Συλλόγου  Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας  Ν.Κοζάνης,  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

      Αρχικά  πραγματοποιήθηκε από την  Πρόεδρο, κα Παναγιώτα Δημούλα , απολογισμός  των ετών  2020 -2021  ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα  και στη συνέχεια οικονομικός απολογισμός από την Ταμία  κα Ελένη Τόλκα.

     Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. μέσα σε δέκα ημέρες από τις αρχαιρεσίες με πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους και σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού συγκεντρώθηκαν  και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

      Κατόπιν ομόφωνης απόφασης  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία  Δεκέμβριος 2021 – Δεκέμβριος  2023 έχει ως εξής :

Πρόεδρος  : Παναγιώτα Δημούλα του Στέφανου

Αντιπρόεδρος : Ολγα Βαρδάκα του Ζήση

Γενική Γραμματέας : Μαρία Αδαμίδου του Διογένη

Ταμίας :  Ελένη Τόλκα του Κων/νου

Οργανωτική Γραμματέας :  Ιωάννα Χριστίνα  Γκορτσούλη του Χαρισίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.