kozan.gr: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Γ. Κάτανας σχολιάζει την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού: “Δεν υπάρχει ορατό σχέδιο μετάβασης. Όλα αυτά που ακούγονται κι ηχούν καλά στα αυτιά μας ουσιαστικά δε παράγουν καμία θέση εργασίας” (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2021
14:06

 

“Δεν υπάρχει ορατό σχέδιο μετάβασης. Όλα αυτά που ακούγονται κι ηχούν καλά στα αυτιά μας ουσιαστικά δε παράγουν καμία θέση εργασίας”, σχολίασε, με σημερινή του δήλωση στο kozan.gr, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Γ. Κάτανας

7 σχόλια

  • Ο κος Κατανας μέσα σε μια του φράση έχει περιγράψει εντελώς ρεαλιστικά όλο αυτό που ζούμε. Κανείς μας δεν έχει καταλάβει, αν έχει καταλάβει ο δήμος τι σημαίνει και τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή με την μετά λιγνίτη εποχή. Όταν ολόκληρη Ελλάδα θα περνάει σε μια νέα εποχή (μετα covid και οικονομικής κρίσης) η κοζανη θα είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν. Ένας δήμος που εκτός των δικών του επενδύσεων για τα ανήψια τα ξαδέρφια τους συνεργάτες και φυσικά τους ηθικούς απο τα Κοίλα, δεν βλέπει η δεν θέλει να δει την επόμενη μέρα. Η Κοζάνη έχει κολλήσει σε ένα πρόγραμμα των κλιματικά ουδέτερων πόλεων, λες και είναι αυτό που θα μας σώσει την επόμενη μέρα. Ένας δήμος που έχει κολλήσει στην ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη λες και είναι το μεγαλόπνοο έργο του. Ένας δήμος που δεν έχει απαντήσεις για τηλεθέρμανση για χαμένες θέσεις εργασίας και για το αύριο όχι του 2030 αλλά του 2023 θα πω εγώ.
    Έχει αναρωτηθεί κανένας που βαδίζουμε; Ακόμα και ο επόμενος που θα έρθει μετά το χάος του Μαλουτα Μιχαηλίδη και Σημανδρακου, θα τα βρει δύσκολα γιατί θα ξεκινήσει όχι από το μηδέν αλλά από το μείον.

    Μήπως είναι η παραίτηση αυτή που θα μας σώσει;

    • Τα είπες όλα πολίτη της Κοζανης πρωην Λωζανης! Όλοι έτσι αισθανόμαστε το πλην του Δημάρχου μας που ζει σε άλλο πλανήτη!

  • Ποιον σύμβουλο (Συνδικαλιστή)του Δημάρχου εννοούν η της αντιπολίτευσης ότι έχει πάρει άδεια ΑΠΕ στην Μάνα νερού…..Πρόεδρε θα πεις κάτι;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.