kozan.gr: Στον απόηχο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κι ο Κ. Πασσαλίδης “φωτογραφίζει” τον Δήμαρχο Κοζάνης: “Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η στάση ορισμένων δημάρχων,  δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα,  που όχι μόνο δε προασπίστηκαν τα συμφέροντα της κοινωνίας και της περιοχής της Κοζάνης, εν αντιθέσει υπερθεμάτιζαν υπέρ της απολιγνιτοποίησης” (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2021
14:00

Στο kozan.gr, μίλησε, το μεσημέρι του Σαββάτου 27/11, ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης Κ. Πασσαλίδης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. “Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η στάση ορισμένων δημάρχων,  δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα,  που όχι μόνο δε προασπίστηκαν τα συμφέροντα της κοινωνίας και της περιοχής της Κοζάνης εν αντιθέσει υπερθεμάτιζαν υπέρ της απολιγνιτοποίησης, αυτό είναι τραγικό και θλιβερό.”

10 σχόλια

  • ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΟΧΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΤΕΡΜΑ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ;ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    • Κάτι τέτοιους σαν και εσένα ακούνε εκεί στο δημο και στο τέλος το μικρότερο χωριό στη χώρα θα είναι μεγαλύτερο από την Κοζάνη.

  • Μα αυτός που λέτε αγαπητέ, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε όλο αυτό που έχει δημιουργήσει.. Θα μπορέσει να υπερασπιστεί την περιοχή μπροστά στον π/θ; Πώς; Ακόμα και να είχε το σθένος, του έλειπε κάτι βασικό. Η πρόταση.

    • Αγαπητέ , έχει πρόταση ο Δήμαρχος, κι αυτή είναι η απαξίωση ακόμα και της εύφορης γης του δήμου του για την εγκατάσταση Φ/Β αδιαφορώντας πλήρως για τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής του. Να τον χαιρόμαστε!!!

    • Αυτο το λες εσυ και μερικοι ακομα του συναφιου σου
      στα περι ψεκ που αναφερεσαι εισαι εντελως ασχετος και αναμασας ολη την προπαγανδα του Σκαι
      Θα το δειξει η καλπη στην ωρα της αν τον θελει ο κοσμος η οχι. Ασε τα μεγαλα λογακια.

      Ενα κομμα που ειναι υπερ του εμβολιασμου και που ολα τα στελεχη της ειναι εμβολιασμενα πως το λες οτι ειναι ψεκ βρε τρομπα?
      Τοτε αμα ειναι ετσι και ο Μητσοτακης ψεκ ειναι με τα μετρα που παιρνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.