kozan.gr: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος για τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη: “Kενες περιεχόμενου οι εξαγγελίες του κι υποκριτική η παρουσία του στην Κοζάνη – Επίσης κι η επαφή του με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, που πρόταξε, ήταν υποκριτική” (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2021
15:31

 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτος για τις χθεσινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. “Kενές περιεχόμενου οι εξαγγελίες του κι υποκριτική η παρουσία του στην Κοζάνη.  Επίσης κι η επαφή του με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, που πρόταξε, ήταν υποκριτική”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος

25 σχόλια

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΗΡΘΕΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ…

    • Όταν ήρθε ο Τσίπρας στην Κοζάνη,στα Κοίλα εσύ ήσουν μέσα και εμείς έξω τρώγαμε χημικά, εσύ ψήφισες το 3ο μνημόνιο αποδεχόμενος και τα άλλα δύο από πρίν και τώρα θες να κάνεις το παλικάρι, ρε Δεν πάτε καλά.

    • “Επίσης κι η επαφή του με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, που πρόταξε, ήταν υποκριτική””, Άλλα λέει ο πρύτανης και η ανακοίνωση του πανεπιστημίου.. κ. νομικέ σύμβουλε του πανεπιστημίου… Άλλα λέει…
      Υστερόγραφο: Για το πανεπιστήμιο ως τι μιλήσατε????

    • Ο Ραντανπλάν της Πάρνηθας και το επικίνδυνο επιτελείο του δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας πάντως για τα κοινόχρηστα.
      Το φέσι μπαταχτσηδες δεξιουληδες το έχετε κάνει επιστήμη αν κρίνουμε απ’αυτά που χρωστάει το κόμμα σας.

  • ο κ. πρώην βουλευτής δεν πρέπει να εκπροσωπεί το Πανεπιστήμιο. Ειναι δημόσιος υπάλληλος, τίποτα παραπάνω.

  • Θεοφύλακτε πάνε ψήφισε ναι στην μετονομασία των Σκοπίων σε βόρεια Μακεδονία στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και άφησε τι λέει ο Μητσοτάκης…

    • Ποια συμφωνία βρε απερίγραπτοι αυτή που ο Κούλης θα ασκούσε βέτο για να την καταργήσει και πλέον την σέβεται και τώρα είστε στο τουμπεκί όλοι; Ε μακεδονομαχε του Έντερ;
      Σκυλιά του πολέμου ήσασταν μόνο στον Τσίπρα και τώρα είστε σούζα τ’αλογακι

      • Είσαι ψεύτης σαν το τρισαθλιο αρχηγό σου . Ποτέ δεν είπε ο Μητσοτάκης ότι θα καταργούσε την συμφωνία από την στιγμή που ψηφιζόταν από τον κοινοβούλιο . Δεν καταργούνται οι διεθνείς συνθήκες . Μόνο ο νταουλιέρης κατάργησε τα μνημόνια με ένα νόμο και μια υπογραφη.

  • Και μιας και μας τα έχετε ζαλησει…αντε να διαβάσετε το βιβλίο του Επίτιμου …«Κωνστ.Μητσοτάκης σε Παπαχελά,τ.Β’,1992, σ.244: “να κλείσουμε θέμα με το όνομα Βόρεια Μακεδονία”, σ.249: “να δεχτούμε μια λύση ονομασίας όπως Βόρεια Μακεδονία”,σ.250: “θα δεχόμουν το Βόρεια Μακεδονία”.Αυτά 27 χρόνια πριν. Η ΝΔ χαρακτήρισε αυτό το όνομα σε Πρεσπες ως προδοσία!»

  • Δεν αμφιβάλλουμε γιά τα λεγόμενα του αξιοπρεπή βουλευτή, αλλά…

    Η ΠΑΙΔΕΙΑ στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ
    1.07.12.2018 “Βομβαρδισμένο” το ΑΠΘ – Εικόνες καταστροφής και ντροπής.Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θρηνεί τις καταστροφές και … τραυματισμό του κύρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου διεθνώς. thesstoday.gr/
    2.Αναρχικοί απειλούν καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών infowoman.gr24 Ιουν 2019 – Φοιτητές που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί την απειλούν επειδή θέλει ανοικτό το πανεπιστήμιο.
    3. Σχολείο χωρίς βαθμούς, παρελάσεις και προσευχή πρότεινε η Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ.
    4. η διδασκαλία των αρχαίων είναι παρά φύσιν!
    ακόμα και οι πιο ακραίοι «δημοτικιστές», δεν το ισχυρίστηκαν ποτέ.

  • Θεοφύλακτε μας έσωσες εσυ με τον το Τσίπρα μη μιλας καθόλου εισασταν η χειρότερη Κυβέρνηση ολων των εποχών!!!!!

    • η χειροτερη κυβερνηση σου αφησε 37 δισ
      καλα σας κανει ο μητσοτάκης και σας δερνει
      αλλα εσεις δεν ειστε δημοκράτες αλλα
      νεοδημοκράτες
      μπραβο γιάννη

      • Αρμεξατε τους ελεύθερους επαγγελματίες και χαριζατε δάνεια. Εμείς που τα πληρώσαμε αυτά που δανειστικαμε ημασταν χαζοί.

      • Εγώ ξέρω κυρια Βάσω ότι πληρώσαμε ο λαός 90 δις τις αυταπάτες του νταούλιερη. Εξαιτίας του προέδρου του δεκαπενταμελους πήγε στον βρόντο το κούρεμα των ομολόγων, που είχε γίνει από την κυβέρνηση Παπαδημου.

  • Ασε μας ρε..θεοφυλακτε..αποφασισε σε ποιο κομμα εισαι και μετα..εγινες απο τυχη βουλευτης και μιλας.παλιο πασοκ.

  • Ο πλασιέ τα έχει ρημάξει διαχρονικά όλα. Ειδικά η περιοχή μας έχει στοχοποιηθει από τον γουρλοματη επανειλημμένα. Έχει απωθημένα και ξεσπά με μένος. Εκτός από τις καρέκλες τους ,δεν τους νοιάζει τίποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.