Πτολεμαΐδα: Γιορτές στο Apsis hotel είναι μια μοναδική εμπειρία – Από 6 Δεκεμβρίου θα υποδεχθούμε τον σεφ Άρη Τσανακλίδη

29 Νοεμβρίου 2021
11:10
Κανένα σχόλιο

 

Γιορτές στο Apsis hotel είναι μια μοναδική εμπειρία, που όσοι κρύβουν ένα παιδί μέσα τους έχουν ανάγκη να βιώσουν. Ποιος δεν τρελαινόταν με τα δώρα κάτω από το δέντρο? Ε λοιπόν το καλύτερο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας, είναι μια εξόρμηση στον πιο ζεστό και φιλόξενο ξενώνα της Δυτικής Μακεδονίας.

Η παρέα του Apsis Hotel, φρόντισε να δημιουργήσει το πιο ολοκληρωμένο εορταστικό ταξίδι για να όλους εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, μπαίνοντας στο πνεύμα των εορτών που όλοι περιμένουμε. Τι καλύτερο από μία κούπα ζεστή σοκολάτα κάτω από τα λαμπιόνια και ένα δείπνο στην κουζίνα του Άρη Τσανακλίδη? Τι πιο παιχνιδιάρικο από ένα σόου με μαριονέτες για μικρούς και μεγάλους? Τι πιο εορταστικό από μία βραδιά με κρασί και σαξόφωνο?

Από 6 Δεκεμβρίου θα υποδεχθούμε τον σεφ Αρη Τσανακλίδη που μας ετοίμασε ένα Μενού Αφιερωμένο σε Φίλους και σας υποσχόμαστε μια γαστρονομική εμπειρία.

Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε τον ομορφότερο εαυτό μας απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε.

Ίσως γι’ αυτό ότι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει και ότι πιο γλυκό από τις αναμνήσεις θυμάμαι είναι τα οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια που έκανε η μητέρα μου για εμάς και τους φίλους μας.

Γεύσεις, μυρωδιές, χαμόγελα έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό και πολλές φορές  πιάνω τον εαυτό μου να λησμονεί.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάρω τον τίτλο του «οικοδεσπότη» που αναμένει να υποδεχτεί τους φίλους του και να δημιουργήσω ένα μενού με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πρώτες ύλες. Σας καλώ στο σπίτι μου για μία πανδαισία γεύσεων αφιερωμένη στους φίλους.

Ο Δεκέμβρης στο Apsis Hotel κρύβει πολλές εκπλήξεις…

Eπαρχιακή Οδός
Πτολεμαΐδας- Κλεισούρας
Εμπόριο Πτολεμαίδας
Κοζάνη ΤΚ:500 05
Ώρες λειτουργίας 8:00 ΠΜ – 10:00 ΜΜ
Δευτέρα – Κυριακή

Contact number. +30 24630 62201
Email. [email protected]

KΛΙΚ ΕΔΩ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.