Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη

30 Νοεμβρίου 2021
13:40

Την υφιστάμενη κατάσταση στο μέτωπο της δημόσιας υγείας συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας με τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Γιώργο Μαργαρίτη, το μεσημέρι της Τρίτης 30 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση παρέστησαν και οι γιατροί Στάθης Κουλούρης (καρδιολόγος) και Πέτρος Πινίδης (γυναικολόγος).

Ο κ. Μαργαρίτης ενημέρωσε το δήμαρχο Κοζάνης για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας (επέκταση «Μαμάτσειου», προμήθεια αυτόματων απινιδωτών κ.ά.).

Από την πλευρά του ο κ, Μαλούτας ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σχετικά με την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για τη δημιουργία ενός νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας, στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των υγειονομικών υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για αγαστή συνεργασία σε θέματα που αφορούν την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

11 σχόλια

  • Ο Μαλούτας δεν το ονομάζει τώρα Περιφερειακό Νοσοκομείο αλλά νέο Νοσοκομείο.
    Θέλετε να κλείσετε το Μποδοσάκειο και κάνετε τα πάντα.
    Σας ενοχλεί η Πτολεμαΐδα.
    Την διώχνεται για να γίνει ξεχωριστός – ανεξάρτητος Νομός.

  • Η Περιφέρεια υπάρχει για να φροντίζει όλες τις πόλεις και δεν λειτουργεί μόνο για την Κοζάνη και από κοινού να προσπαθούν να κλείσουν τα Νοσοκομεία άλλων πόλεων.

  • Κ.αντιπεριφερειαρχη υγειας,δεν ειναι κακο να μιμουμαστε τους προηγουμενους και να τους ξεπερναμε, αν μπορουμε,για το κοινο καλο του λαου της περιφερειας.Αυτο που εκανε η προηγουμενη περιφερειακη αρχη και ο π.αντιπεριφερειαρχης κ.Γκαννακιδης Σταυρος,δηλ.κινητρα στους επικουρικους γιατρους για να δηλωνουν δομες της Δ.Μ καντε το και εσεις αυξανοντας τα κινητρα μηπως και προσελκυσουν εστω και λιγους γιατρους τη δυσκολη αυτην περιοδο.Η καθυστερηση βλαπτει σοβαρα την υγεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.