Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας του Δήμου Βοΐου

30 Νοεμβρίου 2021
14:09

διαφορετικές τοποθεσίες του Δήμου μας, με όμορφα και ταυτόχρονα άγνωστα για τους περισσότερους μέρη, συγκεντρώθηκαν με στόχο την ανάδειξη των πιο ποιοτικών και καλλιτεχνικών φωτογραφιών που αφορούν την τουριστική προβολή του Δήμου.

Η κατάταξη των νικητών έχει ως εξής:

 

 

 

Επιτροπή αξιολόγησης φωτογραφίας με αλφαβητική σειρά:

Βρεττάκος Αλέξανδρος (Καθηγητής φωτογραφίας)

Κιούκας Αντώνιος (Σκηνοθέτης)

Λογδανίδης Θεόδωρος (Φωτογράφος)

Μπόσιακας Διονύσιος (Ερασιτέχνης φωτογράφος)

Ντιός Κωνσταντίνος (Ζωγράφος)

O Δήμος Βοΐου δε σταματά να αναζητά σύγχρονους τρόπους προβολής. Μέσα από το διαγωνισμό αυτό αξιοποιεί τη δύναμη της φωτογραφίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ομορφιές του τόπου μας, που τον καθιστούν ξεχωριστό προορισμό.

Τέλος, ευχαριστεί την επιτροπή αξιολόγησης για την ανάδειξη των τριών καλύτερων φωτογραφιών και όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

2 σχόλια

  • O Δήμος Βοϊου δεν σταματα να αναζητά χαζους να του δώσουν ετοιμο φθηνό υλικό, γιατι αλλιώς θα έπρεπε να πληρώσει ένα σοβαρό γραφείο για να πάρει μια σοβαρή δουλειά… Από χομπίστες και ερασιτεχνες φωτογράφους θα πάρεις ένα υλικό που μπορεί να μην κάνει και για την εφαρμογή που το θέλεις, δηλαδή θέλει να κάνει κατι επαγγελματικό με ερασιτεχνικά ή μετρια υλικα….αυτο δεν γίνεται!!!!! όπωςέδωσε σε καποιον διαφημιστή από την Αθήνα που μόνο ο Ζευκλής τον ξέρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ έτσι να κάνει και με το πρωτογενες υλικό που ειναι και οι φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε….

    • Άκουσα ότι μετά την τεράστια διαφημιστική καμπάνια γέμισε το Βόϊο τουρίστες και επενδυτές… αληθεύει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.