Ένα βήμα πιο κοντά στη χρηματοδότηση της κατασκευής των νέων κοιμητηρίων Κοζάνης

30 Νοεμβρίου 2021
17:09

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλουτας ενημέρωσε το σώμα  ότι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Στέλιος Πέτσας κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη, ανέφερε στην ομιλία του στη ΖΕΠ ότι θα συζητηθεί στην επόμενη συνάντηση της επιτροπής αξιολόγησης του Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» τον Δεκέμβριο, η ένταξη έργου ύψους 8,8 εκατ. Ευρώ.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκο, ουσιαστικά πρόκειται για προαναγγελία της ένταξης χρηματοδότησης της πρότασης του Δήμου Κοζάνης για την κατασκευή των νέων κοιμητηρίων.
xronos-kozanis.gr

11 σχόλια

  • 8εκατομυρια δεν κάνει το διαβαλκανικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη να το χτίσεις ..και δω θέλουνε 8 για νεκροταφείο..αα ξέχασα εκείνο χτιστικε /έγινε με ιδιωτικά κεφάλαια.ενω εδώ δημόσιο χρήμα.,όρεξη να ζεις να φας δλδ..

  • για τους ζωντανους που παλευουν στα νοσοκομεια δεν δινεται ευρω!

    Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ!

  • Επειδή κάθε άσχετος εντυπωσιάζεται αρνητικά με τα €8,8εκ, ας μάθουν ότι τις τιμές δεν τις βγάζει κανένας αυθαίρετα από την κεφάλα του, αλλά προκύπτουν από το τιμολόγιο εργασιών που καθορίζει για ολοκληρωμένες εργασίες το Υπουργείο Δημοσίων Έργων.

    Αφήστε τις εντυπώσεις κι ασχοληθείτε με κάτι που ξέρετε.

    ΥΓ. Δεν έχω καμία σχέση με τον Δήμο Κοζάνης, σας το λέω ως μηχανικός που έχω κάνει δημόσια έργα. Επίσης επί αυτής της τιμής θα μπουν και εκπτώσεις.

  • Τα χρήματα δεν είναι πολλά….
    …αν και αρκεί να γίνει ένα μεγάλο καί οργανωμένο νεκροταφείο για όλους τούς οικισμούς !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.