Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας προς τον Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ με θέμα: Άμεση σύνδεση με την Τηλεθέρμανση, ατόμου ευπαθούς ομάδας – Πρόταση Ψηφίσματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας

1 Δεκεμβρίου 2021
13:45

            Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές που απαιτούσαν να προσεγγίσουν το κτίριο της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κοζάνη.

            Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο, έκαναν χρήση χημικών κατά των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των  συνταξιούχων που διαδήλωναν την αντίθεση τους στην ασκούμενη πολιτική.

            Οι σχεδιασμοί που “τρέχουν” στην Δυτική Μακεδονία θα έχουν κερδισμένους και χαμένους. Κερδισμένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στις ΑΠΕ από τα όποια πακέτα χρηματοδότησης και θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται. Χαμένοι θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της περιοχής που για άλλη μία φορά θα πληρώσει τα σπασμένα της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης.

  • Χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας, ένταση της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας, ενεργειακή ανασφάλεια, εργασιακή εξαθλίωση και ενεργειακή εξάρτηση από το εισαγόμενο φυσικό αέριο, είναι αυτά που περιμένουν τον λαό της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας.
  • Οι μετεγκαταστάσεις οικισμών μένουν στον αέρα και ο πρωθυπουργός την ίδια ώρα έταξε δώρο φωτοβολταϊκό πάρκο στους υπό μετεγκατάσταση κατοίκους της Ακρινής.
  • Ενώ, οι εξαγγελίες για “εξορθολογισμό” του Νοσοκομειακού Χάρτη και στη Δυτική Μακεδονία εν μέσω πανδημίας, μόνο ανησυχία μπορούν να δημιουργήσουν για την επερχόμενη υποβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας.

Ερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης Εορδαίας

Προς τον Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ

Θέμα: Άμεση σύνδεση με την Τηλεθέρμανση, ατόμου ευπαθούς ομάδας.

 

Είναι γνωστό ότι περίπου 75 οικοδομές δεν είναι συνδεδεμένες με την τηλεθέρμανση λόγω παλαιότερων οφειλών. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις  ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας. Τέτοια περίπτωση είναι η Ονοματεπώνυμο: …. , Οδός: …., Αριθμός: …. οποία χρήζει άμεσης παροχής θέρμανσης. Συγκεκριμένα, είναι εγχειρισμένη στο μαστό, με αναπηρία 67% και συγχρόνως πάσχει από πνευμονοπάθεια. Όλες οι παθήσεις είναι πιστοποιημένες από την Διεύθυνση Επιτροπής Αξιολόγησης.Είναι μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Σας ρωτάμε,

Τι μέτρα θα πάρετε για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της θέρμανσης με δεδομένο ότι η παραπάνω παθούσα δεν οφείλει ούτε 1 ευρώ στην ΔΕΤΗΠ

Καταθέτουμε τα ανάλογα έγγραφα στο Προεδρείο.

                                                                                                            Για την Λαϊκή Συσπείρωση

                                                                                                                        Χόλμπα Αντωνία

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.