Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Δήμο Βοΐου – Δελτίο τύπου (Φωτογραφίες)

2 Δεκεμβρίου 2021
14:04
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται  και ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Δήμο Βοΐου και συγκεκριμένα:

  1. Συνεχίζεται ο καθαρισμός του οδικού δικτύου του Δήμου Βοΐου από αυτοφυή βλάστηση, αγριόχορτα, καθώς και από κλαδιά δέντρων και θάμνων. Καθαρίζονται οι διαχωριστικές νησίδες ,τα πρανή και τα ερείσματα του οδικού δικτύου με συνεργεία και ειδικά μηχανήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του έργου.
  2. Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά στην αγροτική οδοποιία στις Κοινότητες της Μολόχας και Διχείμαρου με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
  3. Σε συνέχεια των προηγούμενων εργασιών στο γήπεδο της Νεάπολης, ανακαινίστηκε πλήρως η κερκίδα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, αφαίρεση των σπασμένων καθισμάτων και τοποθέτηση πάγκων στον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο έχει πλέον τις σωστές υποδομές για την χρήση από τους αθλητές αλλά και από τους φιλάθλους.

  1. Πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση δρόμων και πλακόστρωση πεζοδρομίων στη Νεάπολη για την ευκολότερη μετακίνηση των οχημάτων και των πεζών.
  2. Τοποθετήθηκαν κάγκελα στις παιδικές χαρές στη Νεάπολη και στο Τσοτύλι για την μεγαλύτερη ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις εργασίες στις Κοινότητες του Δήμου με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.