Το Chalet Sourino-Pantelidis στην Κλεισούρα Καστοριάς ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 22 Δεκεμβρίου

2 Δεκεμβρίου 2021
16:21

 

Το Chalet Sourino-Pantelidis στην Κλεισούρα Καστοριάς ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 22 Δεκεμβρίου μετά από ενάμιση χρόνο που λόγω πανδημίας παρέμεινε κλειστό και περιμένουμε να σας υποδεχτούμε σε έναν μοναδικά ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Στα 1300 μέτρα υψόμετρο και σε απόσταση μόλις είκοσι λεπτών από την Πτολεμαΐδα και την Καστοριά αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ημέρες των εορτών για να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό και το φαγητό σας δίπλα στο τζάκι και να ζήσετε μοναδικές στιγμές που τόσο πολύ μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια!

Περιηγηθείτε στο χωριό, κάντε βόλτα στο δάσος οξιάς με τις απίστευτες διαδρομές και χαλαρώστε σε έναν από τους πολυτελείς χώρους μας με την απίστευτη θέα μέχρι το Μουρίκι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: https://hotelpantelidis.gr/home.php?cid=2

 

Ένα σχόλιο

  • Ρε τον Κασαπιδη. Πέσανε τα λεφτά για το έργο κι όλος τυχαίος ανοίγει τώρα ο Παντελίδης. Αχχααχα. Ρε πόσο σανό νομίζετε ότι τρώμε ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.