kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Αυτή η λίστα είναι λίστα ρουσφετιού είναι λίστα ημετέρων είναι λίστα όπου προκαλεί κάθε σκεπτόμενο συνάδελφο”

2 Δεκεμβρίου 2021
16:29

Δημοσιεύτηκε η λίστα των συναδέλφων στη Γενική διεύθυνση Ορυχείων που παραμένουν για ένα επιπλέον έτος ως αναγκαίοι για τις ανάγκες της επιχείρησης προκειμένου να πάρουν το πρόγραμμα της οικειοθελούς αποχώρησης του χρόνου. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα αν εξαιρέσεις συναδέλφους που αντικειμενικά είναι αναγκαίοι λόγω της ιδιότητας και της ειδικότητας, καταλαβαίνουν αμέσως ότι αυτή η λίστα είναι λίστα ρουσφετιού είναι λίστα ημετέρων είναι λίστα όπου προκαλεί κάθε σκεπτόμενο συνάδελφο.
Ντροπή στη Διοίκηση της Εταιρείας. Ντροπή στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων.
Ντροπή στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου.
Ντροπή στην Διεύθυνση των Σταθμών.
Η ανικανότητα τους έγκειται και στο γεγονός ότι υπάρχουν συνάδελφοι με τεράστια προβλήματα υγείας οι οποίοι ζητούν να αποχωρήσουν και Τους υποχρεώνουν να παραμείνουν απειλώντας τους ότι αν αποχωρήσουν δεν θα πάρουν το μπόνους της οικειοθελούς αποχώρησης, αλλά μόνο τη νόμιμη αποζημίωση.
Ντροπή για άλλη μία φορά!!!

10 σχόλια

  • Γιατί ρε Γιώργο δεν φεύγεις εσύ ο Μόσχος και οι άλλοι συνδικαλιστές πού είστε σχεδόν 60 ετών;
    Αγώνες δεν κάναμε για να μήν αυξηθούν τα όρια ηλικίας;
    Μόνοι σας αυτοκαταργείστε!!!
    Αν πηγαίνατε στην δουλειά και χτυπούσατε 8ωρω στον καδοτροχό θα καθόσαστε στην δουλειά;
    Μην καταγγέλλεις λοιπόν για ρουσφέτια γιατί η Ντροπή είδε εσάς και ΝΤΡΆΠΗΚΕ!!!!
    Δηλώστε τώρα παραίτηση και ελάτε για δουλειά και εάν καθίσετε περισσότερο από 1 τρίμηνο τα λέμε!!!

  • Γιωρικαμ εσύ φταις, όταν λες σ’όλους τους δικούς σου,να παραμείνουν, γιατί θά πάρουν πίσω τα δώρα των Χριστουγέννων και Πάσχα, θα καταργηθεί τό μπλαφον μισθοδοσίας, και θά αυξηθεί η αποζημίωση αποχώρησης όλοι κοιτούν τόν ουρανό και περιμένουν πότε θά βρέξει χρήματα!! Εξάλλου σήμερα είναι και ό αρχηγό σου στην Κοζάνη,και ξέρεις εσύ πώς θα κάνεις την διαφορά.

  • Γιώργη λεν στην Κρήτη Γιώργη λεν στην Μάνη Γιώργη ευτυχώς δεν λες που οι συνδικαλιστές από την παράταξη σου έκαναν πίσω?????? Για το καλό της παράταξης

  • Ο Αδαμίδης ανακάλυψε την Αμερική! Ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό απ’ τη συγκεκριμένη διοίκηση; Κι απ’ τη σημερινή κυβέρνηση; Ό,τι έχουν ακουμπήσει, σαν τα μούτρα τους τα ‘καναν!

  • Κυριε Αδαμιδη μηπως εσεις και καποιοι λεω καποιοι συνδικαλιστες δουλεψατε λιγο εστω λιγο παραπανω απο το μισθο που περνατε η περνετε αναρωτηθεικες ποτε δεν νομιζω γουσταρεις και εσυ να επιπλεεις το ξερεις καλα το παραμυθι υπουργε εεε υπουργε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.