kozan.gr: Μια ποντιακή λύρα χάρισαν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα οι κάτοικοι της Κοινότητας Αγ. Δημητρίου του Δήμου Κοζάνης (Βίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2021
16:10

 

Την Κοινότητα του Αγ. Δημητρίου Κοζάνης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στην περιοχή, που ολοκληρώνεται με την κεντρική ομιλία του το βράδυ στο ΔΑΚ Κοζάνης.  Ακολούθησε συζήτηση, με τους κατοίκους, στο καφενείο του χωριού.

 

24 σχόλια

  • Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Μας έχουν καταστρέψει, έχουν γίνει η αιτία να φύγουν τα παιδιά μας μετανάστες, έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας και όμως ακόμη τρέχουμε να τους ακούσουμε,να τους σφυξουμε το χέρι ,να τους χειροκροτησουμε αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες όλους . Όλους γιατί όλοι είναι το ίδιο. Και ο Μητσοτάκης, και ο Παπανδρέου και ο τσιπρας τον ίδιο αφέντη υπηρετούν.

    • Eπειδή πήγαν 50 άτομα να τον προσκυνήσουν σημαίνει ότι είμαστε όλοι χαζοί?….. το θέμα είναι η έλλειψη εναλλακτικής… Βελόπουλος, Τράγκας, Κοτζιάς, Βαρφουφάκης, ΚΚΕ και δε σωζόμαστε με τίποτα

    • το αλλο το βουρλο της Παρνηθας την περασμενη Παρασκευη που ειχε το θρασσος να ερθει εδω τι τον δορισαν?
      Αχ! Ξεχασα ηρθε και πουλησε παπα μονο στους αυλικους του και κρυφτηκε απ τον λαο που ηθελε να του εκφρασει τα παραπονα του αλλα τους ειχε αποκλεισμενους στα 3 χιλιομετρα με τις κλουβες και τους εριξε χημικα

      • Άσε ρε παίδαρος τις εξυπνάδες . Νταούλι έπρεπε να δωρίσουν στον Αλεκση . Το αγόρι αυτό , το μόνο ρόλο που μπορεί να υποστηρίξει με επιτυχία είναι αυτός του εθνικού μας ΝΤΑΟΥΛΙΕΡΗ .

  • Κατάντια…Έρχεται να μοιράσει ψέματα ,υποσχέσεις και φύκια για μεταξωτές κορδέλες και οι ιθαγενείς ετοιμάζουν περέκια,χαβιτς,πισία,τσιριχτα,τυρομίτζ και μια κεμετζέ να τον παίζει ο Σκουρλέτης μακρυν γκαιντέν τώρα που θα ξαναπάει στο 3%

    • Ολα αυτα που λες τα εκανε ο Ζηκος της Παρνηθας που ηρθε την περασμενη Παρασκευη στην περιοχη μας (τετοιο θρασος!) και πουλησε σανο στους αυλικους του
      γιατι δεν ειχε τα………. αυτα τελος παντων να συναντησει τον λαο γι αυτο και τον απεκλεισε στα 3 χιλιομετρα μακρυα και απο πανω τους εριξε και χημικα.

      Ζησε τωρα εσυ τον μυθο σου για δηθεν 3% που αυτα τα λετε ακομα απ το 2012 ακομη και οπως βλεπεις κυβερνηση εγινε και θα ξαναγινει καπου παρακατω και η μπλε λαιλαπα θα ξαναπαει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

  • Ήρθε ο βο(υ)λευτής στο χωριό
    βόλτες από ‘κει κι από δω
    μοιράζει στους χωριάτες υποσχέσεις

    (τις προάλλες ήρθε άλλος βο(υ)λευτής που μοίραζε άλλες υποσχέσεις…).

    Προσοχή: οι υποσχέσεις δεσμεύουν πάντα τον παραλήπτη, ποτέ τον εκδότη.

  • ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην την βάλει στην άκρη όπως με το νταούλι που θα χτυπούσε και θα χόρευαν οι αγορές.

  • Καλα κι ο Γεροντας εκει;Αυτος δεν ηταν φουλ ΠΑΣΟΚ;Μηπως δεν καταλαβα καλα η δεν βλεπω καλα;Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη.

    • Ο Γέροντας είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πλέον με άποψη και λόγο στην περιοχή μας. Και ευτυχώς που έφυγε (όπως και πολλοί άλλοι) για να ξεκαθαρίσει το δικό μας ΠΑΣΟΚ. Όπως και αυτός που δίνει την λύρα και και και.
      ΠΑΣΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε.

  • Όλοι τού ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ αν ανέβει τώρα το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγυρίσουν και θα ψάχνουν πάλι κάπου να τρυπώσουν μήπως και ξαναδούν κυβέρνηση. Βρε καλά μας κάνουνε όλοι και λίγα περνάμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.