kozan.gr: Φωταγωγήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Δεκεμβρίου 2021
18:45

 

Φωταγωγήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

H φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Tραγούδια που έπαιξε η Πανδώρα πριν τη φωταγώγηση του δέντρου.

20 σχόλια

  • Στην Καστοριά άναμμα δέντρου με μεγάλη συναυλία Stanento και Ήβη Αδάμου. Στην Κοζάνη μόνο μιζέρια!!!!

  • ——————–++-+–++———–Ευγε στους διοργανωτες!!!Απο τις 2+30ηρθα στην Κοζανη με τα δυο παιδια μου,για να δουμε τη φωταγωγηση,αλλα αφου ξεπαγιασαμε αναχωρησαμε για το χωριο απραγοι.Η ωρα δεν ηταν γνωστη.Εκανα μια δευτερη σκεψη,αραγε γιατι;γιατι αυτος ο λαος ειναι περισσοτερο εξυπνος απο τους αλλους.Σου λεει αστους να ερθουν στο αγνωστο και τι θα κανουν;θα πανε σε καφε και εμπορικα.Ενα μεγαλο μπραβο!!!

  • Γιατί σε κάθε εκδήλωση πρέπει να τα βάζουν με το δήμο; Γιατί πρέπει συνέχεια να γίνονται στραβά πράγματα; Ανικανότητα δεν είναι να μην μπορείς να διεκδικήσεις ένα πρόγραμμα η ένα κονδύλιο για να κάνεις ένα έργο. Αυτό είναι έλλειψη εμπειρίας. Ανικανότητα είναι να μην μπορείς να σχεδιάσεις ένα απλό πράγμα όπως το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

  • Μια χαρά έγινε…απλά και λιτά… Απλά δε μας αρέσει τπτ και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τπτ.. Δε χρειαζόταν κάτι παραπάνω.. Τις προηγούμενες φορές που γινόταν το κάτι παραπάνω πάλι γκρινιαζαμε γιατί τρώνε τόσα λεφτά..

    • Ακριβώς. Οι ίδιοι που τώρα λένε για λιτή εκδήλωση αν γινόταν πιο φανταχτερά εκδήλωση θα έλεγαν για κατασπαταληση δημοσίου χρήματος.

      • Κανείς δε θα το έλεγε γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη την ψυχαγωγία ειδικά σε τέτοιους καιρούς. Κανείς δεν είπε τίποτα και όλοι ευχαριστήθηκαν πριν δύο χρόνια στη συναυλία με τον Βαρδή και το Λιανό.

  • Μετα λεμε γιατι εχουμε πολλα κρουσματα.Ολοι μαζι ο ενας πανω στον αλλο για να δουνε τι;Ενα χριστουγεννιατικο δεντρο.Και τα σχολια πανε συννεφο αντι να σκεφτουμε την κρισημοτητα της καταστασης.Αυτο λεγεται ελλειψη παιδειας.Θα μπορουσε ο καθενας να παει μια βολτα στην πλατεια οποιαδηποτε αλλη μερα χωρις πολυ κοσμο.Αλλα θελουμε και θεαματα και πανδωρες.Ετσι ειναι ο ελληνας ξερο κεφαλι, μετα μας φταινε ολοι οι αλλοι.Και ολοι εσεις που βγηκατε με τα παιδια σας βαζετε σε κινδυνο κι εμας.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!

    • Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι. Αν αυτός σας φαίνεται συνωστισμός σας εύχομαι να μη δείτε τί γίνεται στα γήπεδα με 30000 κόσμο, στα κλαμπ με 2000 κόσμο σε κλειστό χώρο και σε πολλά πολλά άλλα.

    • Άσε τις εξυπνάδες, σε εξωτερικό χώρο οι πιθανότητες μετάδοσης μειώνονται κατά 90%. Τα σούπερ μάρκετ όπου στοιβάζονται να φοβάσαι!

  • Τραγικός Μαλουτας τραγικός Χριστούγεννιατικος στολισμός…Μείναμε τελευταίοι γιατί εκλέξαμε τους χειρότερους

  • Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, απλά θα έπρεπε να βάλουν λαμπάκια και στα δύο φορτηγά που ήταν στη μέση της πλατείας εκεί θεωρώ ήταν το μοναδικό λάθος. Και του χρόνου με υγεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.