Συγχαρητήριο για βράβευση της Παπαδημητρίου Ζωής μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Σερβίων σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

5 Δεκεμβρίου 2021
12:28
Κανένα σχόλιο

 

 

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια της Β΄ τάξης του ΓΕ.Λ. Σερβίων, Παπαδημητρίου Ζωή, η οποία συμμετείχε στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, που προκηρύχθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το έργο της, με τίτλο «ΖΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ – 1799 έως 1880», επιλέχθηκε από την επιτροπή Αξιολόγησης των έργων, βραβεύτηκε στις 27-11-2021 σε Ειδική Τελετή Βράβευσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η έκθεση του έργου έγινε στο Φουαγιέ της Αίθουσας «Δημήτρης Μητρόπουλος» στο διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων του ΥΠΑΙΘ.
Συγχαίρουμε τη μαθήτρια που με το έργο της και το εικαστικό της ταλέντο πρόβαλε το ηρωικό πρόσωπο του Σερβιώτη Ζήση Σωτηρίου, του ένθερμου αγωνιστή της ελευθερίας, τοπικού ήρωα της ελληνικής επανάστασης του 1821.

Ευχαριστούμε τη μαθήτρια Παπαδημητρίου Ζωή που με τη διάκρισή της ανέδειξε τον Τόπο μας και την Ιστορία του.

Της ευχόμαστε πάντα να εμπνέεται, να μεγαλουργεί και να διακρίνεται.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Σερβίων-«ΖΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ»
Κουρελή Αθανασία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.