kozan.gr: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανεπίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης – Απομένουν 2 εκλογικά τμήματα του Κοβενταρείου σε Κοζάνη & 1 στην Πτολεμαίδα (Εργατικό)

5 Δεκεμβρίου 2021
21:48

 

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανεπίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης.- Απομένουν 2 εκλογικά τμήματα του Κοβενταρείου σε Κοζάνη & 1 στην Πτολεμαίδα.

Κλικ στην εικόνα – Στοιχεία – δημιουργικό πίνακα kozan.gr

2 σχόλια

  • Να ρωτήσω κάτι; Ο Ανδρουλάκης όντας ευρωβουλευτής, απ’όσο γνωρίζουμε καταψήφισε τα κονδύλια για την απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας και τα υπερψήφισε για την πατρίδα του την Κρήτη! Άρα τι ψηφίσατε σήμερα ρε ανίδεοι;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.