O Πτολεμαϊδιώτης Ευθύμιος Σαββάκης στον Όμιλο της «Καθημερινής» ως Σύμβουλος Περιεχομένου και Στρατηγικής

7 Δεκεμβρίου 2021
15:05
Κανένα σχόλιο

Oι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ», ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος Εκδοτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, εκτός από την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας (με μέσο όρο κυκλοφορίας 500.000 πωληθέντα φύλλα κάθε μήνα – Τρίτη με Κυριακή), διευρύνουν συνεχώς τις εκδοτικές τους δραστηριότητές, που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων sites, περιοδικών και διεθνών συνεργασιών, όπως αυτές με τους «New York Times International», την «Conde Nast» και τη «The Walt Disney Greece».

Ο Ευθύμιος Σαββάκης, που επιμελήθηκε φέτος και την πρωτότυπη καμπάνια λανσαρίσματος του ανανεωμένου κυριακάτικου Περιοδικού «Κ» του Ομίλου, βρίσκεται, με την εταιρεία του, πίσω από το περιεχόμενο και τη στρατηγική πολλών μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχοντας αναλάβει, μεταξύ άλλων, την αναμόρφωση και υλοποίηση του επίσημου Newsletter του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τις καμπάνιες του ασιατικού κολοσσού «HONOR», που συγκαταλέγεται στο Top 3 των Smartphone Brands της κινεζικής αγοράς.

Παράλληλα, διαμόρφωσε τη στρατηγική και το περιεχόμενο του Οίκου Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός» από τη Θεσσαλονίκη (που μέσα σε μία τετραετία διπλασίασε το δίκτυο των καταστημάτων του και εισχώρησε δυναμικά στην αγορά της Αθήνας), δημιουργώντας καμπάνιες και συνεργασίες που ανέδειξαν το πρότζεκτ σε ένα από τα πιο επιτυχημένα Case Studies των τελευταίων ετών.

thetotalbusiness.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.