Μαμά, μητέρα, μάνα! (Γράφει η Δήμητρα Ν. Παπανικολάου)

14 Μαΐου 2017
00:07
Κανένα σχόλιο
Θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Σε μια τριτοκοσμική χώρα, στην γειτονιά μου ή δίπλα στο δικό σας σπίτι. Αλλά και οποτεδήποτε. Πριν από πολλά χρόνια, χθες, σήμερα ακόμα και μια εικόνα από το μέλλον. Ο ρόλος όμως του προσώπου είναι φανερός. Ο ρόλος της μάνας που με τον αυτοσχέδιο αυτό τρόπο κουβαλάει το μωρό μαζί της. Γιατί έτσι είναι, η κάθε μάνα κυριολεκτικά ή μεταφορικά κουβαλάει το παιδί της πάντα μαζί της, είναι μέρος της ύπαρξής της. Και είναι αυτή που του έχει κάνει το πρώτο δώρο, την ευκαιρία να υπάρξει, την ευκαιρία να ζήσει. Η παρούσα φωτογραφία πήρε μέρος σε κάποια υπαίθρια έκθεση και είναι ως τώρα το μοναδικό μου έργο που ζητήθηκε να αγοραστεί από κάποια κυρία. Στην οποία απλά την χάρισα, ήταν σαν να την χάριζα στην μητέρα μου. 
Δήμητρα Ν. Παπανικολάου. Χημικός – Μηχανικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.