“K. Kουκουλόπουλε, ξεχνάτε να αναφέρετε οτι αυτή την πολυπόθητη ανανέωση στο Κόμμα, στο Κίνημα Αλλαγής την έφερε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά” (Γράφει ο Κ. Περτσινίδης)

8 Δεκεμβρίου 2021
13:41

Παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά τις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη και την μεγάλη συμμετοχή των Πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή σχόλιο που διάβασα στον ηλεκτρονικό τύπο όντως ¨Ούριος άνεμος πνέει στο κίνημα γιατί πραγματικά οι πολίτες προσδοκούν να δούνε στην επόμενη μέρα, την Αλλαγή, σαν αυτή του αείμνηστου Ανδρεά Παπανδρέου…Ούριος άνεμος για την σοσιαλδημοκρατία και καθαρή εντολή ανανέωσης από τον πρώτο γύρο, ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ….. Όντως ούριος άνεμος πνέει κ. Πάρι Κουκουλόπουλε για την σοσιαλδημοκρατία.
Μόνο που ξεχνάτε να αναφέρετε οτι αυτή την πολυπόθητη ανανέωση στο Κόμμα, στο Κίνημα Αλλαγής την έφερε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, παραδείγματα πολλά, Παύλος Χρηστίδης, Νίκος Χριστοδουλάκης και πολλά άλλα στελέχη, επιλογές για τις οποίες πολεμήθηκε λυσσαλέα.
Μόνο που ξεχνάτε κ. Κουκουλόπουλε να αναφέρεται οτι είμασταν και εσείς, Βουλευτής, Υπουργός και Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Μόνο που ξεχνάτε να αναφέρεται ότι την ευθύνη για την εικόνα του ΠΑΣΟΚ την έχετε και εσείς όπως και πολλά άλλα κορυφαία στελέχη που οδηγήσατε το ΠΑΣΟΚ στα Τάρταρα και τώρα κρυβόμενοι πίσω απο την πρωτιά του σύντροφου Νίκο Ανδρουλάκη.
Κάνετε κάλεσμα για ανανέωση στους νέους ανθρώπους που που την δεκαετία που πέρασε, χιλιάδες πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο .στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία. Κάνετε κάλεσμα προς όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Να μη λείψει ούτε ένας από την κάλπη της δεύτερης Κυριακής. Πρέπει να δώσουν μία μεγάλη πεποίθηση στο νέο αρχηγό και μεγάλη ορμή στη δημοκρατική παράταξη, η οποία πλέον αισιοδοξεί ότι μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη, τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια»,
Αφήστε τους λοιπόν κύριε Κουκουλόπουλε να αποφασίσουν για το Μέλλον τους, για το Μέλλον των Παιδιών τους , αφήστε μας να αποφασίσουμε όπως εμείς ξέρουμε δεκαετίες τώρα Ελεύθερα και Δημοκρατικά χωρίς τις δικές σας υποδείξεις και επιτέλους κάντε την Αυτοκριτική σας και εσεις και αναλάβετε τις όποιες ευθύνες σας αναλογούν και αφήστε τους Νέους Ανθρώπους να χαράξουν την δική τους πορεία για το Μέλλον τους, για την Πατρίδα μας, για τον Τόπο μας.
Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η <<Φώφη Γεννηματά >>

18 σχόλια

  • Άτοπο και άσχετο με τη πραγματικότητα. Μόνο εμπάθεια για τον Κουκουλόπουλο βγαζετε κυριε. Ο Κουκουλόπουλος έχει βρεθεί διπλα σε όλους τους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ γιατί εκείνοι το θέλησαν όσο και αυτός. Έμεινε ΠΑΣΟΚ και έκανε την αυτοκριτική του, δέχτηκε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και το ακόμη μεγαλύτερο εκείνων των προνομιούχων τσιρακίων του κομματος (που ήταν αμέτρητοι) και πρώτοι βρέθηκαν στη πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ (και έφαγαν πόρτα) και αποποιήθηκαν με απίστευτο θράσσος το χέρι που κυριολεκτικά τους τάιζε. Έμεινε και πάλεψε για το ΠΑΣΟΚ γιατί ποτέ δεν του χαρίστηκε κατι. Το πήρε με την αξία του, ήταν καθαρός και γιάυτό έχει δυνατή φωνή ακόμα και σήμερα. Άλλοι μοίραζαν φουρνάκια ….

  • Τον κάθε Κουκουλόπουλο τον επίλέγει για συνεργάτη ο εκάστοτε αρχηγός (τι ειρωνία για σένα τον έχουν επιλέξει όλοι), για βουλευτή το εκλογικό σώμα. Ανθρώπους διχαστικούς που θυμίζουν κάτι απο την παρακμή του μεγάλου ΠΑΣΟΚ είναι το τελευταίο που επιθυμεί ο νέος αρχηγός και η νέα αρχή που θέλουμε. Καληνύχτα.

  • Τα ψηφοδέλτια σε κάθε νομό δεν πρέπει να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάποιοι ων,για να εξασφαλίζουν την εκλογή τους .

  • Φίλε μου δεν κατάλαβες τίποτα κρίμα.Ονειρεύεσαι Ανδρέα Παπανδρέου χωρίς να έχεις καταλάβει ότι με δανεικά ο Αντρέας έγινε αρεστός και αύξησε το δημόσιο χρεός το οποίο παρέλαβε στο 30% του ΑΕΠ.Ο Γ Παπανδρέου ήταν απλά ακατάλληλος να διαχειρισθεί την κρίση χρέους της χώρας.Με πολιτική Ανδρέα Παπανδρέου κάθε χρόνο έλειμμα και δανεικά καταλήγουμε πάλι σε χρεοκοπία.Μόνο που τώρα που έχουμε 200% του ΑΕΠ χρέος κανένας δεν θαα μας δανείσει

    • Έτσι είναι. Μόνο ο Ανδρέας δανειζόταν. Ο παππούς Μητσοτάκης όχι. Δε μας χρεωκόπησε. Για αυτό έφυγε κλωτσηδόν. Και δε συμάζεψε ο Ανδρέας την οικονομία το 1993 που ξαναβγήκε. Και ο Κωστάκης ο Καραμανλής δεν το πήγε το χρέος από 100 δις στα 300 δις και έφυγε τρέχοντας. Όλα τα κακά ο Ανδρέας. Οι άλλοι δεν υπήρχαν. Ούτε ο Γέρος ο Καραμανλής, ούτε ο Κωστάκης, ούτε οι κουμπάροι ούτε κανένας…. έτσι είναι το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα

      • Πρώην ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ είμαι, και ΟΧΙ ο Κώστας Καραμανλής, ο μικρός, δεν πήγε το χρέος στα 300 δις. Όταν ανέλαβε ο ΓΑΠ που να μου κοβόταν το χέρι που τον ψήφισα, ήταν 120 δις εντελώς φουσκωμένο, βάζοντας μέσα ο αλήτης ως γνωστό και ελλείματα που δεν έπρεπε να μπούνε. Το έκανε όμως για να φουσκώσει το χρέος, να πάμε στα μνημόνια και να μπει η χώρα στις περιπέτειες που περνάμε! Και τι μας λέγανε όταν πήγε το χρέος στα 270 δις, ότι για να εξυγιανθεί πρέπει να πάει στα 120 δις! Και ναι ΟΛΟΙ συνέβαλαν και συμβάλλουν στην κατάντια του τόπου, μηδενός εξαιρουμένου!

        • χαχαχαχαχχα!

          Εσύ είσαι ΠΑΣΟΚ όσο είμαι εγώ αστροναύτης και το χέρι σου δε θα κοπεί, γιατί πολύ απλά δεν ψήφισες ποτέ ΠΑΣΟΚ.

          Το χρέος το εκτίναξε ο Δάμαλος και απλά “έσκασε” στα χερια του ΓΑΠ που έκανε το λάθος να νομίσει ότι θα λύσει το πρόβλημα με ένα μνημόνιο. Έτσι έδωσε αέρα στον Σαμαρά που υπονόμευσε την προσπάθεια μέχρι που υπόγραψε το δικό του μνημόνιο. Έπειτα ήρθε ο ντεμέκ αριστερός κι αγράμματος Αλέκσης, που με τη σειρά του τίναξε την μπάγκα στον αέρα και υπόγραψε το τρίτο το χειρότερο.

          Κόψε τα χάπια που πίνεις και κάνε το εμβόλιο, γιατί είμαι βέβαιος είσαι κι εσύ “Θεματοφύλακας του Συντάγματος” με τις ανοησίες που λες.

          Καλή τύχη

  • Ανανέωση με παλιά υλικά δεν γίνετε. Αφήστε χώρο στους νέους να ξεκινήσουν μια νέα πορεία για το ΠΑΣΟΚ. Τι λόγο θα έχει η ανανέωση αν ο αρχηγός είναι νέος και οι βουλευτές του να είναι από την εποχή που έκοβαν και έραβαν σαν σουλτάνοι;

  • Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 αφήνοντας αιχμές για τη συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο ενώ επέμεινε στις κατηγορίες πως ο ευρωβουλευτή του κόμματος σήμερα, όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, «μοίραζε καρέκλες» με τον τότε γραμματέα της Ν.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκο στη συγκυβέρνηση του 2012.

  • Κυρ,Περτσινιδη,μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, κανένας Κουκουλοπουλος δεν θα μας πει τίνα ψηφίσουμε, μόνο εμπάθεια δείχνετε,,,

  • κωστα για ολα εχεις αποψη , δεν μας λες τιποτα γιατον πρωην συντροφο αδαμιδη και συναδελφο σου , που σας ξεπουλησε και στην δεη και στο πασοκ. αΑς ΟΨΕΤΕ…

  • Αγαπητέ Κώστα,

    Καλό είναι εν όψη τελικής εκλογικής διαδικασίας να κρατάμε ένα επίπεδο και να μην πληγώνουμε τον χώρο και την προοπτική του. Επίσης καλό είναι να μην ταυτιζόμαστε με πρόσωπα, όποια κι αν είναι αυτά, γιατί συχνά μας αδειάζουν και δε μας αξίζει κάτι τέτοιο.
    Ούτε εγώ είμαι οπαδός του Πάρι, αλλά το ζητούμενο δεν είναι να σφαχτούμε, αλλά να κρατήσουμε ανοιχτή την προοπτική στον χώρο.
    Η μεγάλη εικόνα είναι το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Ανδρουλάκης, ούτε ο Πάρις.

    Φιλικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.