kozan.gr: Διευκρινήσεις για την επένδυση δημιουργίας θερμοκηπίου υδροπονίας, σε δημοτικές εκτάσεις της Κοινότητας Δρεπάνου, έδωσε, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, ο Δήμαρχος Λ. Μαλούτας, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει διχασμός στο χωριό και πως αυτοί που καλλιεργούν τα χωράφια που προορίζονται για την επένδυση δεν ξεπερνούν τους 5-6 (Βίντεο)

8 Δεκεμβρίου 2021
14:52

 

Διευκρινήσεις για την επένδυση δημιουργίας θερμοκηπίου υδροπονίας, σε δημοτικές εκτάσεις της Κοινότητας Δρεπάνου, έδωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει διχασμός στο χωριό και πως αυτοί που καλλιεργούν τα χωράφια που προορίζονται για την επένδυση δεν ξεπερνούν τους 5-6.

24 σχόλια

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟς ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ.ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ι ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝ ΤΟΥςΣ .ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    • Ντεμεκ νοιάζεστε για τους ανεργους και θέλετε επενδύσεις, που μέχρι πριν από 5 μέρες δεν κανείς δεν ήξερε για τι πρόκειται, έπρεπε να πιεστεί η κατάσταση για να ενημερωθούμε, άλλο αν Θεόφιλος-αγροτοφαγος και ο Κυτιδης-Ρατανπλαν γνώριζαν και ο Μαλουτας δεν γνώριζε, αλλά πραγματικά και εσείς και ο δήμαρχος ενώ τα όσα λέγονται, σε αυτό που στέκεστε κάθε μα κάθε φορά είναι η οικονομική κατάσταση των γεωργών. Βρε ζήλεια! Το θέμα όμως ξέρετε ποιο είναι; Και τα χωράφια να τους πάρουν πάλι καλύτερα θα είναι οικονομικά από εσάς όσο και να χτυπιεστε. Και σιγά σιγά ότι καταστροφή θα τους προξενησετε με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση από οτι βλέπω θα το κάνετε,αυτοί παλι θα τα ξαναφτιάξουν γιατί ο άξιος άνθρωπος πάντα παλεύει και τα κατάφερνει ενώ αυτός που δεν έχει ούτε ένα παπάκι στην αυλή του να πηγαινοέρχεται Κοζάνη Δρέπανο, έτσι θα παραμείνει και με τον φθόνο και την ζήλεια στην καρδιά.

  • ΜΑΛΟΥΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ 200 ΑΤΟΜΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣ.

  • 1. Εσύ ο από πάνω κάνε 1 σχόλιο.
    2. Ήθελα να ‘ξερα, τσίπα δεν έχουν, ντροπή, που ξεστομίζουν έτσι ψέματα;;; Όπως αναφέρθηκε η εν λόγω έκταση ειναι περί τα 200 στρέμματα. Ο κάθε γεωργός έχει δικαίωμα να μισθωνει κάτι παραπάνω από 10 στρέμματα. Άρα λοιπόν εκεί μέσα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από 4γεωργους που θέλουν να ισχυρίζονται. Επίσης, επειδή είναι άσχετοι περί των αγροτικών εργασιών πολλές φορές ανάμεσα στους γεωργούς γίνονται αναμεταξύ τους ανταλλαγές εκτάσεων ώστε να έχουν να δουλεύουν ενιαίες πλάκες εκτάσεων.
    3. Ο Μαλουτας δεν έχει από αλλού εισοδήματα;;; Μόνο από το δημαρχιλικι;;; Άμα είναι να παρατήσει τις άλλες ασχολίες του. Κανόνισε τις δικές του τις δουλειές και τώρα έρχεται να κανονίσει και των άλλων μέσω του Κυτιδη-Ραντανπλαν που θέλει να μετατρέψει το Δρέπανο σε Κολοράντο.

  • Σοβαρά μιλάτε τώρα ? 5-6 και πιθανά συνταξιούχοι της ΔΕΗ ,να θέλουν να μη γίνει μια τέτοια επένδυση? Δήμαρχε προχώρα στα καλά, θα είμαστε μαζί!

  • Συγνώμη αλλά το τοπικό συμβούλιο του Δρεπάνου που είναι σε όλο αυτό; Να δηλώσει την πρόθεση του; Υπέρ ή κατά. Δεν έχει σημασία, απλά να πει τι θέλει να κάνει. Γιατί δεν γνωστοποιεί τις προθέσεις του; Μέχρι το Σάββατο ο μαλουτας σε συνάντηση με τους γεωργούς στο γραφείο του δεν ήξερε τίποτα, με το ποντίκι (δεν εννοώ τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο) του πληκτρολογίου του έπαιζε, την επόμενη μέρα επισκέφθηκε τους αγρότες έξω από το σχολείο του Δρεπάνου και αφορμή έψαχνε να γυρίσει την πλάτη του να φύγει. Ο Κυτιδης-Ρατανπλαν παρακολουθούσε από μακριά και έφυγε και αυτός με το αυτοκίνητο του, ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος ως άλλος ανιδιοτελής αγωνιστής Νικηταρας-αγροτοφαγος παρακολουθούσε από μακριά καταγράφοντας με το κινητό του. Το τοπικό συμβούλιο.ηταν παρών. Δεν θα βγάλει μια ανακοίνωση; Κάτι να πει! Τις προθέσεις του!!! Ο Μαλουτας μέχρι πριν από τρεις μέρες δεν γνώριζε, τώρα ξέρει! Πόση κοροϊδία!

  • Ένας δήμαρχος που αντι να τιμά, απαξιώνει τους κατοίκους ενός χωριού.
    Ένας δήμαρχος που μέχρι το Σάββατο δεν ήξερε τίποτα κ σήμερα τα ξέρει όλα.
    Τα ψέματα τελείωσαν, ο κόσμος έμαθε την αλήθεια κ το ξεπούλημα θα σταματήσει.

  • Πάλι θερμοκήπιο στο Δρέπανο ;;;;;;;;;; Αυτό που είχε φτιάξει ο Ιορδανης σα Νομάρχης πήγε άπατο !! Λεφτά πεταμένα με μελέτες του 2005 ;;;;;;; Ντροπή Δήμαρχε !!

  • 200 θέσεις εργασίας σε υδροπονιας θερμοκήπιο μπορεί να μας αναλύσει ο δήμαρχος που θα είναι αυτές οι 200 θέσεις. Στα λόγια όλα καλά είναι στην πράξη διαφέρουν.

    • Τί δεν καταλαβαίνεις, στρέμμα και άτομο εννοεί ό δήμαρχος. Τά διακόσια στρέμματα θά θά θα θά θά γίνουν θερμοκήπια, και τά υπόλοιπο διακόσια είκοσι φωτοβολταϊκά, φωτοβολταϊκά, Αλήθεια υπάρχει καλύτερη επένδυση όταν θά μισθώσεις 420 στρέμματα (πλάκα) με μίσθωμα 20 με 30 ευρώ τό στρέμμα, ενώ στην πιάτσα οι ιδιώτες τά μισθώνουν με 300 ευρώ τό στρέμμα!!! Χαρά θεού δώσε και μένα μπάρμπα…

  • Με κεφαλαία γράφει ένας συγκεκριμένος από την παράταξη τους.
    Με μικρά και χωρίς σημεία στίξης γράφει μια άλλη.
    Με μικρά και με σημεία στίξης ένας άλλος.
    Με κεφαλαία και χωρίς σημεία στίξης ένας άλλος.

  • Συσσίτια παντού δήμαρχε. Όταν είσαι αυτοδιοικητικός από το 1990 και πέφτεις από τα σύννεφα για τη μεταλιγνιτικη….

  • Τελευταία φορά που ήρθε ιδιώτης επενδυτής στην περιοχή βρεθήκατε και οι τρείς σας με φωτοβολταϊκά. Σε άλλο δήμο μεν. Αλλά με την ίδια εταιρεία δε.

  • Δήμαρχε κάντο το έργο προχωρά το δεν μπορεί για δύο τρεις γεωργους που εκμετάλλευονται την περιοχή να αποτραπεί μια τέτοια επένδυση.εξαλλοι συγκεκριμένοι καλλιεργούν έκαστος ο καθένας πάνω από 500 στρέμματα ο καθένας ενώ στο χωριό τα νέα παιδιά έως 40 ετών η ανεργία μπορεί να αγγίζει και το 80%.ας παρθούν επιτέλους σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του χωριού.και ας ακούσουμε και τις θέσεις του τοπικού συμβουλίου που εκλέξαμε

    • Που ειναι επιτέλους αυτοί οι άνεργοι εδω και 2 βδομαδες κανέναν δεν είδαμε πουθενα..τελικά αποφασίστε πόσοι είναι αυτοί οι αγρότες ξεκινήσατε με 40 ο δήμαρχος ειπαι 20 μετα ειπε 5 τωρα λέτε 2 μήπως δεν είναι κανένας??λίγο ντροπή και αξιοπρέπεια……..
      Αρε αγρότη τι εχεις να τραβήξεις…
      Με τον καιρό τα έβαλες
      Με της εφοριες τα έβαλες
      Με τους εμπόρους τα έβαλες
      Με τα ασφαλιστικό τα έβαλες
      Με τα σκουλήκια τα έβαλες
      Με τα χαλαζία
      Με την ξυρασια..
      Χειμώνα με -20
      Καλοκαίρι με +40
      Και άντεξες…….
      Με τον δήμαρχο δεν θα μπορέσεις να τα βάλεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.