ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: 29η αγωνιστική. Την ερχόμενη Κυριακή θα ξέρουμε τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κοζάνης. Μεγάλο πλεονέκτημα της ΑΕΠ Καραγιαννίων έναντι της Σιάτιστας

14 Μαΐου 2017
20:41
Κανένα σχόλιο

Ένα βαθμό θέλει πλέον η ΑΕΠ Καραγιαννίων για να «σιγουρέψει» την άνοδο της για τη Γ΄Εθνική. Χθες Σάββατο έγιναν τα περισσότερα παιχνίδια όπου ΑΕΠ και Σιάτιστα νίκησαν εκτός έδρας Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και Α.Ε Κοζάνης, αντίστοιχα. Η τελευταία αγωνιστική θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 21 Μάιου (Πλην του παιχνιδιού Μακεδονικός Κοζάνης-Τιτάν Σερβίων). Η ΑΕΠ Καραγιαννίων υποδέχεται τη Γαλατινή και η Σιάτιστα τα Κοίλα.

29η αγωνιστική

Γαλατινή-Εράτυρα 3-0 α.α.

ΑΕ Κοζάνης-Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2

Τιτάν Σερβίων-Εθνικός Βατερού 3-0

Αν. Πτολεμαϊδας-ΑΕΠ Καραγιανείων 1-2

ΠΑΟΚ Κοίλων-Αλιάκμων Αιανής 1-1

Μεγ. Αλ. Χαραυγής-Κοζάνη 3-2

Άνω Κώμη-Μακεδονικός Κοζ. 1-5

Α.Ε Καλαμιάς-Βελβεντό 2-4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΠ Καραγιαννίων  70

Σιάτιστα 68

Κοζάνη 60

Εθνικός Βατερού 51

Μακεδονικός Κοζ. 48

Αιανή 45

Χαραυγή 44

Βελβεντό 43

Τιτάν Σερβίων 42

Α.Ε Κοζάνης 41

Γαλατινή 41

ΠΑΟΚ Κοίλων 39

Αν. Πτολεμαϊδας 32

Καλαμιά  14

Άνω Κώμη  9

Εράτυρα Αποχώρησε

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.