kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τι φανερώνει η “σιωπή” της Ν. Τουμπουλίδου;

22 Δεκεμβρίου 2021
09:49

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Ν. Τουμπουλίδου, σε συζητήσεις της, μεμονωμένα ή ομαδικά, με άλλα μέλη του συνδυασμού της, έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά της μη συνέχισης της τριμερούς συνεργασίας στο Δήμο Κοζάνης. Ωστόσο,  εκεί που, ειδικά όταν κοντραρίστηκε έντονα με τον Ε. Σημανδράκο, δήλωνε, παρασκηνιακά, διατεθειμένη να κάνει την “επανάσταση”,  αναλαμβάνοντας  καθήκοντα & αρμοδιότητες δύο Αντιδημαρχιών, το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να έχει περιοριστεί σε ρόλο παρατηρήτριας, αναμένοντας τις εξελίξεις. Αυτό σίγουρα σχετίζεται με τ’ ότι ο Κ. Κυριακίδης, που συνεχίζει να τα έχει μπερδεμένα στο κεφάλι του, δε δείχνει ικανός να συσπειρώσει μια ομάδα τεσσάρων ή πέντε συμβούλων και να πάρει την τύχη της παράταξης στα χέρια του κι επιπροσθέτως ίσως να σκέπτεται και να πιστεύει πως αν “μαρμαρωμένος βασιλιάς”, οδηγηθεί τελικά σε ανεξαρτητοποίηση  και  “βγει” από το παιχνίδι της “Ενότητας”, εκείνη θα κληρονομήσει ένα έτοιμο “μαγαζί” για τις επόμενες εκλογές. Ορθά σκέφτεται. Τώρα βέβαια ότι το συγκεκριμένο “μαγαζί”, όπως το έχει μετατρέψει ο Λ. Μαλούτας, θέλει γκρέμισμα και ξανά φτιάξιμο, ίσως να είναι μια μικρή λεπτομέρεια που μάλλον δεν έχει λάβει υπόψιν της ή και τ’ ότι ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται περισσότερο απ’ ότι αυτή πιστεύει, καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει γύρω του, ενδεχομένως να μην περνά από το μυαλό της.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Με τον νέο εκλογικό νόμο το πιο πιθανόν είναι κανένας συνδυασμός των προηγούμενων εκλογών να μην υπάρχει στις επόμενες εκλογές , εκτός ΚΚΕ , ούτε καν οι αρχηγοί των συνδυασμών .

  • Η σιωπή της να παραμείνει και να μετατραπεί σε φυγή. Δεν είναι και η καλύτερη πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου που έχει περάσει ποτέ. Ίσα βάρκα ίσα νερά με τον Κυρινα.
    Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην πολυκατοικία που έγινε παράγκα με το όνομα ενότητα; Η μόνη που έχει ηθικό δικαίωμα να βγει και να διεκδικήσει κάποια αξίωση για την επόμενη μέρα, επαναλαμβάνω ηθικό δικαίωμα, είναι η κυρία Βεντουλη. Όλοι οι υπόλοιποι απλά κάθησαν στην καρέκλακλακλα τους, σώπασαν συνένοχοι στο χάος της τριανδρίας και απλά περίμεναν να ξεχαστεί. Έλα όμως που δεν ξεχάστηκε..
    Αν θέλει η κυρία τουμπουλιδου να προσφέρει μπορεί να ακολουθήσει τη φράση-ρηση του Πάρι Κουκουλοπουλου απέναντι στην κύρια Νανοπούλου.

  • Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι!!!
    Η κυρία Τουμπουλίδου είναι μακράν του δευτέρου η καλύτερη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Κοζάνης!!!
    Σε μια περίοδο, λόγω του εκλογικού νόμου ανάμεσα στην παράταξη της, και τους”συνεργάτες”της. Και τα πήγε περίφημα!!!
    Τώρα τον ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ με την Νανοπούλου ξέρεις γιατί τους μπερδεύεις;;;

    Πολίτης του κόσμου !!!!!

  • τον σημανδρακο τον ρωτησες πηρες αδεια να κανεις την επανασταση σου μονο ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ εχει ελπιδες η κανενας νεος απο το χωρο του πασοκ που ειναι σε ανοδικη πορεια οσο συνεχιζεται η συνεργασια με τη δεξια ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ τελειωμενοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.