kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τι ζητούν ακόμη κι οι στενοί συνεργάτες του Λ. Μαλούτα, που τον στηρίζουν σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της τριμερούς συνεργασίας – Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους άλλους δύο συνδυασμούς

24 Δεκεμβρίου 2021
08:58

 

Στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, που παραδέχονται πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα σε ό,τι αφορά τη συνοχή της παράταξης της “Ενότητας”, λόγω της συνέχισης της τριμερούς συνεργασίας με τους άλλους δύο συνδυασμούς Μιχαηλίδη & Σημανδράκου και τις αντιδράσεις – εκ των έσω – που υπάρχουν, συνεχίζουν να στηρίζουν τη βούληση του πρώτου, ωστόσο, ακόμη κι αυτοί,  θεωρούν επιβεβλημένη την  απομάκρυνση του σημερινού Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών από τη συγκεκριμένη θέση κι αν είναι δυνατόν από οποιαδήποτε άλλο πόστο ευθύνης και τη συνέχιση της συνεργασίας σ’ ένα επίπεδο όπως εκείνο με τον Κυριάκο Μιχαηλίδη, ο οποίος δεν έχει αναλάβει κάποιο πόστο ευθύνης. Όπως σημειώνουν, δε μπορεί ένα πρόσωπο που θα είναι εκ νέου να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και συνεχίζει να το δηλώνει μέχρι και σήμερα, να κατέχει ο ίδιος πόστο ευθύνης, επισημαίνοντας παράλληλα πως  η πλειοψηφούσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, δηλαδή η “Ενότητα”, θα πρέπει να διαθέτει τα σημαντικότερα πόστα της Δημοτικής Αρχής,  προτείνοντας για παράδειγμα τη μετακίνηση της Ν. Τουμπουλίδου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, τον Μ. Φλώρο στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τον Κ. Κυριακίδη στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Πρασίνου και τον Κ. Κυτίδη στην Αντιδημαρχία Οικονομικών. Την ίδια στιγμή, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση σε όλα αυτά του Δημάρχου Λ. Μαλούτα κι αν αυτός “υποκύψει” έστω και σ’ αυτές τις εισηγήσεις, τολμώντας να απομακρύνει τον Ε. Σημανδράκο από την Τεχνική Υπηρεσία, γεγονός που θα δυσαρεστήσει πολύ τον τελευταίο όσο κι αν αυτός δηλώνει, όψιμα, ότι δεν “καίγεται” (η καρδούλα το ξέρει, με βάση όλα όσα έλεγε, το προηγούμενο διάστημα, δεξιά – αριστερά). Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα, δε μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο “ατύχημα” της τελευταίας στιγμής με τη συνεργασία, καθώς ακόμη αναμένονται  οι πρωτοβουλίες του μέχρι στιγμής “μαρμαρωμένου βασιλιά” Κ. Κυριακίδη. Σε κάθε περίπτωση, αν με τις όποιες απώλειες, συνεχιστεί η συνεργασία θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν Σημανδράκος & Μιχαηλίδης αν τα πόστα που τους προταθούν για να αναλάβουν πρόσωπα των παρατάξεών τους, σενάριο που είναι πολύ πιθανό να συμβεί,  δεν είναι της αρεσκείας τους, κοινώς είναι δευτεροκλασάτα και τριτοκλασάτα και δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η αντίδρασή τους  καθώς όπως έχουν δηλώσει κι οι δύο τους, εκπροσωπώντας τις παρατάξεις τους, δεν είναι “επαίτες”.

Η Χύτρα

 

15 σχόλια

  • Η μετακίνηση του Βαγγέλη στη ΔΕΥΑΚ είναι μια επιτυχία. Άλλωστε στο πρόγραμμά του είχε δεσμευτεί για την κατάργηση του τέλους 80%. Έβαλε τον δεκανέα Κυτίδη να ανακοινώσει τις αυξήσεις και αεράτος θα αναλάβει από τον Ιανουάριο.

  • Νομίζω ότι αποδίδονται σε πρόσωπα πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από εκείνες που πράγματι έχουν με αποτέλεσμα να θεωρούνται ως ισχυροί παράγοντες,ενώ στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχουν ούτε εκφράζουν σε πολιτικό επίπεδο εκτός από τον εαυτό τους

  • Επειδή μας έχει συνηθίσει σε δυναμικές πολιτικές παρεμβάσεις και κομβικές ενέργειες ο Δήμαρχος αναμένουμε όλοι με αγωνία τις νέες στρατηγικές του κινήσεις.

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

      • Σαν Δήμος Κοζάνης δε σεβαστήκαμε ούτε τον ιερωμένο και γιατρό κ.Καρπαθίου, απαξιώσαμε να δώσουμε έστω ρεύμα ταλαιπώρησαμε τους συνομιλητές, που στην εκδηλωση ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ μ’αυτα που ζούμε έπρεπε να είναι όλη η Κοζάνη παρούσα.

      • Γιατί σας ενοχλεί η απάντηση του προηγούμενου; Το ότι η ειναι δυσαρεστημένη μια ολόκληρη πόλη χρονια τώρα, κάτι σημαίνει κυριοι,είτε σας αρέσει να το ακούτε είτε όχι.(Γι αυτό υπάρχουν και τα μέσα ενημέρωσης όπου εκφράζονται οι πολίτες).
        Προσπαθήστε να πιάσετε τον παλμό του κοσμου, να ενεργείτε με βάση το κοινό καλο και όχι το προσωπικό ή οικογενειακό, κινηθείτε με γνώμονα το ήθος και τις αξίες και όλα είναι πιθανα.
        Καλά Χριστούγεννα.

  • Η χειροτερη δημοτικη αρχη ολων τον εποχων ακομη και στην ανταρκτικη να τους στειλουμε και τους 3 και εκει δε θα κανουν κάτι εκτος απο φωτοβολταικα…

  • Δημοτική αρχή τίγκα στην ίντριγκα και στις συμμαχίες. Σαπουνόπερα.τοσο που ήθελε να ξαναματαγινει δήμαρχος ο κ. Μαλουτας ώστε και με σαρανταπεντε μάστορες κι εξήντα μαθηταδες θα συμμαχουσε προκειμένου να το πετύχει. Κρίμα είναι μην τον κοροιδευουμε θέλει να είναι δήμαρχος, δεν πειράζει κανεναν?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.