Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων Πολιτικής Προστασίας στα Διόδια Πολυμύλου και Ιεροπηγής (Βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2021
13:09

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνος Θωμάς, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, που αφορούν στην ενημέρωση για θέματα Πρόληψης και Ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας, επισκέφθηκε τους σταθμούς διοδίων Πολυμύλου και Ιεροπηγής.

Σε συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ παρέδωσε έντυπο υλικό με οδηγίες αυτοπροστασίας για «Χιονοπτώσεις-Παγετό», καθώς και με ευχές για ένα «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ 2022», ώστε να διανεμηθεί στους διερχόμενους οδηγούς στα όρια της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Ένα σχόλιο

  • Και γιατί τόση ιστορία και φωτογραφίες και βίντεο? Νομισαμε την εγνατια παρεδωσες.
    Κοιτάξτε να χιονίσει και να κάνει να περασει αποχιονιστικο σε χωριά ξεχασμένα 15 μέρες όπως πέρυσι . Πληρωνοταν αποχιονιστικο και δεν φάνηκε ποτέ. Με τα φυλλάδια θα ανοίξουν οι δρόμοι μας να βγουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.