kozan.gr: Πώς ο Άγιος Αχίλλειος επηρεάζει τη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κοζάνη;

15 Μαΐου 2017
12:38

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα, όμως η σημερινή μέρα, εορτασμού του  Αγίου Αχιλλείου, επηρεάζει, κατά μία έννοια, άκρως πραγματική, τη λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κοζάνη. Πώς και γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη ενδιαφέρουσα ιστορία, επειδή η προμήθεια των μηχανημάτων έκδοσης των εισιτηρίων, που χρησιμοποιούνται στην ελεγχόμενη στάθμευση, είχε γίνει μαζί με εκείνα της Λάρισας, όλη εκείνη η σειρά των μηχανημάτων, είχε προγραμματιστεί έχοντας ως αργία τη σημερινή μέρα, του Αγ. Αχιλλείου, που είναι πολιούχος της Λάρισας. Έτσι, όποιος σήμερα (όπως και κάθε χρόνο) επιχειρήσει να πάρει εισιτήριο από τα συγκεκριμένα μηχανήματα ελεγχόμενης στάθμευσης στην  Κοζάνη, προς έκπληξή του θα διαπιστώσει πως, αυτά, θα εκδοθούν με αυριανή ημερομηνία. Κάποιοι, νομίζοντας πως πρόκειται για λάθος του μηχανήματος, δεν τοποθέτησαν τα εισιτήριά τους στα αυτοκίνητά τους, με αποτέλεσμα να τους βεβαιωθούν κλήσεις.  Με αφορμή τα παράπονά τους, διερευνήσαμε το θέμα περαιτέρω.

Τι ισχύει για τη σημερινή μέρα

Λόγω της συγκεκριμένης προγραμματιστικής δυσλειτουργίας, οι χρήστες της ελεγχόμενης στάθμευσης πρέπει να εκδίδουν κανονικά εισιτήριο, το οποίο θα τοποθετούν, όπως πάντα, σε εμφανή σημείο στα αυτοκίνητά τους. Η μόνη διαφορά, σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες, είναι, ότι, ανεξαρτήτως του ποσού (κέρματος) ,που θα ρίξει κάποιος στο μηχάνημα, αυτό θα καλύπτει τη χρήση για διάστημα όλης της μέρας. Έτσι λοιπόν, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως – άλλωστε – και τις υπόλοιπες, κλήσεις βεβαιώνονται,  κανονικά, σε όσους δεν εκδώσουν εισιτήριο, ενώ κάνουν χρήση χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.