Έφυγε από τη ζωή, ο Αμάραντος Αφεντουλίδης – Το μήνυμα, μέσω του kozan.gr, του γιου του Αριστείδη

1 Ιανουαρίου 2022
19:04

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της νέας χρονιάς ο πατέρας μου, Αμάραντος Αφεντουλίδης, έχασε τη μάχη για τη ζωή, που έδινε εδώ και λίγες μέρες στο καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κοζάνης. Ένας ευπατρίδης, τίμιος και δίκαιος άνθρωπος, που ο Θεός τον ευλόγησε να ζήσει και να δει τα εγγόνια του να προοδεύουν. Υπηρέτησε για χρόνια τη Μέση Εκπαίδευση ως καθηγητής φιλόλογος, ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας και ως Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων. Αφιέρωσε τη ζωή του στους γιούς και στα εγγόνια του. Υπήρξε άνθρωπος καλλιεργημένος, αξιοπρεπής και ακέραιος με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και διαρκή διάθεση αρωγής στο συνάνθρωπο.

Σήμερα τον δέχτηκε η γη του αγαπημένου του χωριού, του Πολύμυλου, όπου εδώ και χρόνια αναπαύεται και η πολυαγαπημένη του σύζυγος και μητέρα μου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

Ο γιος του, Αριστείδης Αφεντουλίδης

16 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.