Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση οδικής πρόσβασης στην Ε.Ε.Λ. Μεσιανής-Βαθυλάκου-Ροδίτη», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης

5 Ιανουαρίου 2022
14:37

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση οδικής πρόσβασης στην Ε.Ε.Λ. Μεσιανής-Βαθυλάκου-Ροδίτη», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού-μόρφωσης τριγωνικής διατομής, κατασκευή τεχνικών, γενικές εκσκαφές, κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στις 26.190,00 €.

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε επίσης, τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «Παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία μητρώου Γέφυρας Ρυμνίου, ως προς τα χαρακτηριστικά ασφάλειας χρηστών της οδού και προτάσεις για την αντιμετώπιση μόνιμης συντήρησης».

H μελέτη προβλέπει την αποτύπωση της γέφυρας και των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των δομικών και λειτουργικών της στοιχείων. Επίσης, προβλέπει την επιθεώρηση της γέφυρας και τον έλεγχο όλων των δομικών της στοιχείων (θεμέλια, αρκόβαρθα, εφέδρανα, δοκοί, υποστηλώματα) καθώς και την αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας αυτής. Ο συμβατικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 29.140,00 €

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τηρεί την δέσμευση της για υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν τις οδικές μεταφορές, θα μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

7 σχόλια

  • Αν φτάσαμε ολόκληρη περιφέρεια να βγάζει δελτία τύπου για έργα 26 χιλιάδων ευρώ, τότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

  • Γιώργο συνέχισε έτσι τους έχεις κάνει να καταπιουν τις γλώσσες τους…Κασαπιδης 50 % και στις επόμενες εκλογές

    • Ρε φιλε ετσι νομιζεις τον βοηθας;και εγω τον ψηφισα αλλα εκανε πολλα λαθη,νομιζει οτι μονο αυτος υπαρχει,απαξιωσε συμβουλους πρωτης γραμμης,ειδικα με την γιουλα και τον σαββοπουλο τραγικη αποφαση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.