Επιστολή αναγνώστριας μητέρας στο kozan.gr: “Δεν ζητήσαμε τίποτα παρά μια παράταση 10 ημερών να πέσουν τα κρούσματα και τα παιδιά μας να πηγαίνουν και να γυρνάνε με ασφάλεια στο σχολείο”

6 Ιανουαρίου 2022
06:05
Χρόνια πολλά καλη χρόνια με υγεια αν και δεν το βλέπω…Η “κύρια” Κεραμεους αποφάσισε για όλους για την ζωή χιλιάδων παιδιών  γονέων παππούδων γιαγιάδων..αγνοώντας όλους τους λοιμωξιολόγους και κάνοντας ακόμα μια φορά του κεφαλιού της με καινούργια πρωτόκολλα φυσικά αύξηση των radit test εδώ γελάμε.. τουλάχιστον στο δικό μας σχολείο όσα κρούσματα θετικά υπήρχαν ήταν ολα τα rapid αρνητικά και μετά παρουσίαζαν συμπτώματα τα παιδιά…Η “κύρια”κεραμεους γιατί δεν χορηγεί μοριακά; αφού θέλει πάντα την ασφάλεια και το καλό των παιδιών μας; αγνοώντας φυσικά αν υπάρχουν παιδιά σε ευπαθείς ομάδες η παιδιά τα οποία έχουν στο σπίτι γονείς με ευπαθείς ομάδες η και βρεφοι στο σπίτι… Αν χαθούν και άλλες ζωές ποιος θα πάρει την ευθύνη; εάν θα κλείσουν τα νοσοκομεία μας ποιος θα πάρει την ευθύνη;όλα έχουν φτάσει στα όρια τους..στα άκρα..όλα έχουν τα όρια τους…και εσείς “κύρια”κεραμεους τα έχετε ξεπεράσει και συνεχίζεται και παίζεται άσχημο τζόγο με της ζωές χιλιάδων πολιτών σας…παίζεται βρόμικο παιχνίδι…τελικά εσάς σας βάλαμε να προστατεύετε τα παιδιά μας; Δυο χρόνια κλειστά σχολεία με ελάχιστα κρούσματα με αυτά που υπάρχουν τώρα..
Δεν ζητήσαμε τίποτα παρά μια παράταση 10 ημερών να πέσουν τα κρούσματα και τα παιδιά μας να πηγαίνουν και να γυρνάνε με ασφάλεια στο σχολείο…όλοι ήμαστε υπέρ της παιδιάς αλλά και της υγείας..αλλά εσείς διαλέξατε ανοιχτά σχολεία δηλαδή άρρωστα παιδιά και οποία έχουν τύχη και γλυτώσουν κλειστά νοσοκομεία γιατί το σύστημα υγείας δεν θα αντέξει…καλή τύχη λοιπόν στον πόλεμο αυτόν…που δεν υπάρχει προστασία δεν υπάρχουν πολιτικοί δεν υπάρχει κράτος…ευτυχώς υπάρχει όμως θεός…και βλεπει…καλή χρόνια!

26 σχόλια

  • Καλή Χρονιά και σε σάς!
    Θα δούμε απερίγραπτα να γίνονται απο Δευτέρα!
    Προτιμούν οι Μόσιαλοι ανοιχτά σχολεία και κλειστά Νοσοκομεία!
    Ηδη πολλά Νσοκομεία ειναι πλήρη ασθενών!
    Χιλιάδες υγειονομικοί ασθενείς και εν αναστολή!

  • Καλή χρονιά με υγεία.Η κυρία Κεραμεους είναι αποφασίζω και διατάζω
    Ότι και να πούμε εμείς δεν πρόκειται να δώσει καμία σημασία με αυτήν την απόφαση αποδεικνύει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα δικά μας παιδιά.

  • Καλές καταλήψεις από Δευτέρα
    και ραντεβού στις κάλπες κάπου παρακάτω…!!!

    • Να πας και εσύ στις καταλήψεις που οργανώνει το κομμα που κλείνει το στους μπαχαλακιδες και στους τρομοκράτες. Εισαι λίγο μεγάλος αλλα δεν πειράζει ,στις καταλήψεις μόνο εξωσχολικοι εξάλλου συμμετέχουν.

      • Σωστα! Εχεις εμπειρια απ αυτα εσυ
        οταν ο μπλε θιασος σας εβαζε τα σχολεια να κανουν καταληψεις για το ονομα της μακεδονιας και πηγαιναν ολοι οι συνταξιουχοι και οι μεσοκοποι με τις περικεφαλαιες στις πλατειες.
        Και μολις πηρατε την καρεκλα αφου το δεχτηκε ο Ρανταπλαν το ονομα το δεχτηκατε και εσεις και καταπιατε και τα κουκουτσια.

        • Μα γιατί το κομματοποιειτε το Θέμα.Εκει πάει λοιπόν.Να ξέρετε ότι ο κορονοιος χτυπάει τους πάντες.Γι αυτό μόκο και αφήστε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους

  • Συμφωνω απολυτα.Απλως δε θα στειλιυμε τα παιδια μας στο σχολειο, γιατι κινδυνευουμε ολοι.Τι θα κανει η Κεραμεως θα μας στειλει τον εισαγγελεα;Ειμαστε και γονεις που εχουμε προβληματα υγειας και ας εχουμε εμβολιαστει.Ελεος.Εδω φωναζουν ολοι για τσουναμι κι εμεις θα παμε να πνιγουμε;ΟΧι δεν παμε σχολειο.

  • Δεν μας είπες ποιος θα πληρώσει τα pcr, ποιος θα αντικαταστήσει τους γονείς στη δουλειά ή πόσους υπολογιστές πρέπει να έχει ένα σπιτικό. Καλή φώτιση σε όλους λόγω της ημέρας!

  • Έτσι ακριβώς αποφασίζω και διατάσσω είναι η κεραμεους. Τα προβλήματα είναι μπροστά και θα τα δούμε σε μια εβδομάδα. Αλλά πάλι θα μας πουν ότι τα κατάφεραν διότι αυτοί έλεγχαν καλύτερα τα παιδιά μας από εμάς.οι άνθρωποι είναι σκέτη φάρσοκομωδια. Άντε και καλή σχολική χρονιά.

  • Μόνη λύση η κατάργηση παγκόσμιος του covid με ένα νόμο και ένα άρθρο.

    Αν χρειαστεί θα γίνει και δημοψηφισμα

  • Μια χαρα θα τα στειλουν ολοι τα παιδια στα σχολεια. Εσεις και καποιοι αλλοι (λιγοι) εχετε ενσυναισθηση και ανησυχειτε. Ξερουμε πολυ καλα ομως πως υπαρχουν γονεις που στελνουν τα παιδια τους αρρωστα στο σχολειο, ετσι κι αλλιως. Με πυρετο, με δεκατα, με μυξες να καλυπτουν τη μασκα, με πονοκοιλους, με εμετους. Το θεμα ειναι αν δινοταν παραταση, να έμεναν πραγματικα μεσα τα παιδια. Οχι να τρεχουν στην πλατεια και στα παρκα. Και ξερουμε πολυ καλα οτι αυτο θα γινοταν. Αντε, να μην πανε 2-3 παιδια ανα ταξη απο Δευτερα (και πολλα λεω). Δυστυχως, μας περιμενουν δυσκολες στιγμες. Καλη χρονια

  • Δεν υπαρχει πλεον πλατφορμα. Η webex δε δινει παλι την πλατφορμα με τοσα κενα στα προσωπικα δεδομενα της συμβασης και της ολης λειτουργιας του συστηματος.

  • οπως παντα ..να μην πανε τα παιδια στο σχολειο ..να μαθουν τα γραμματα που ξερει και ο τσιπρας και να ψαχνουν σε θολα νερα συριζαιοι..να βρισκουν αγραμματους για να περνανε τον λαικοσμο τους..αυτο νοιαζεται μονο..τιποτα αλλο..και βεβαια να πανε σχολειο τα παιδια..αφηστε στην ακρη στο περιθωριο αυτους που σας χρησινοποιουν μονο για να γυρσουν ισω..μην γυριζουμε πισω..φτανει αυτο που ειδαμε και το πληρωσαμε ακριβα..

  • Το σχολείο είναι πιο ασφαλές από τα σπίτια που μαζεύονται δεκαπέντε μαθητές με κανένα μέτρο προστασίας. Εκεί προσέχουν τι γίνεται οι γονείς; Στις διακοπές κόλλησαν κορονοΙό πολλοί μαθητές, χειρότερα από το σχολείο.

  • ηδη κατηργησε τις εκδρομες και κερδισε τρεις μερες!! και μια η ημερησια 4 οποτε δε θα χασει και τιποτε αν τα κλεεισει για μια βδομαδα!! αλλα μονο η καριερα τους ενδιαφερει!!

  • Καλη Χρονιά σε όλους.Αγαπητοί συνάνθρωποι, εδω και δύο χρόνια έχω μια απορία. Αν είχατε την ευκαιρία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οπως τώρα, πιστευετε ότι θα τα καταφέρνατε;Γενναίος όποιος τολμα. Όλοι μαζί να σκεφτόμαστε συλλογικά και να καταλάβουμε επιτέλους ότι για να τελιώσει η πανδημία πρέπει να κάνουμε καλές σκέψεις ο ένας για τον άλλον και να συνεργαστούμε.. Η ισχύς εν τη ένωση.

  • Ρε γονείς όλοι μας έλεος…..
    αφήστε τα παιδιά να πάνε σχολείο στο φυσικό περιβάλλον τους με τα μέτρα και με ατομική ευθύνη όλων μας …..τα παιδιά ήταν κλεισμένα μια χρονιά στα σπίτια και σπαζανε τα χέρια τους στα play station σε λίγα χρόνια θα μιλάμε και θα ακούμε για τα προβλήματα που θα έχουν και που αλλά είδη έχουν εκδηλώσει …..όταν τα πέρνουμε και πηγαίνουμε βόλτες από εδώ και από εκεί τότε γιατί δεν λέμε τίποτα που μπορεί να μεταδίδουμε τον ιό χωρίς κανένα τέστ και μας πειράζει το σχολείο φτάνει πια την γκρίνια

  • Τι λέτε μωρε και δεν ντρέπεστε.Αφηστε επιτέλους τα χρώματα και κοιτάξτε το θεριό που θα μας κατασπαράξει.Βοηθηστε καθένας όπως μπορεί,αν μπορείτε η αλλιώς σωπαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.