Η Ολυμπία Τελιγιορίδου για τη μελέτη για νέο Νοσοκομείο στην Κοζάνη: “Μια καινούργια εταιρεία, (αλήθεια πώς την βρήκε ο Δήμος Κοζάνης;) που συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και έχει πάρει ήδη άλλες 3 μελέτες από το Υπουργείο Υγείας”

8 Ιανουαρίου 2022
11:34

 

Ο κ. Τζηκαλάγιας αποφάσισε να μας καθησυχάσει για το θέμα του νοσοκομείου.

Έτσι μας λέει ότι, αποφάσισε ξαφνικά ο Δήμος Κοζάνης να πετάξει χρήματα και να κάνει μια άχρηστη μελέτη για νέο Νοσοκομείο στην Κοζάνη. Μια μελέτη που λέει ότι το Νοσοκομείο Καστοριάς θα γίνει Κέντρο Υγείας.

Και εντελώς συμπτωματικά η μελέτη ανατέθηκε σε μια νέα εταιρία που εγγράφηκε στο ΓΕΜΗ μόλις τον Σεπτέμβριο του 2021.

Μια καινούργια εταιρία, (αλήθεια πώς την βρήκε ο Δήμος Κοζάνης;) που συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και έχει πάρει ήδη άλλες 3 μελέτες από το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο διάστημα όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη Διαύγεια. (Επισυνάπτουμε τα έγγραφα).

Όλα αυτά σύμφωνα με τον κυβερνητικό βουλευτή είναι εντελώς συμπτωματικά.

Η δική μας αντίληψη είναι εντελώς διαφορετική γι’ αυτό θα παλέψουμε να μην υλοποιηθεί αυτή η πρόταση που μετατρέπει το νοσοκομείο Καστοριάς σε Κέντρο Υγείας. Καλύτερα το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν. Για αυτό θα προτείναμε στον βουλευτή της ΝΔ να μην πιστεύει τόσο πολύ όσα του λένε από την Αθήνα.

ΥΓ1. Αγαπητέ Ζήση τα ίδια έλεγαν και για την Αρχιτεκτονική, πάλι επί ΝΔ και είδαμε τα αποτελέσματα. Επίσης τα ίδια έλεγες και εσύ προεκλογικά πως δεν θα κλείσουν πανεπιστημιακά τμήματα που ψηφίστηκαν στη Βουλή (υπάρχει σχετικό video) και όμως τα κλείσατε.

ΥΓ2. Όσο για την διαγραφή των 17 μόνιμων εργαζομένων του Νοσοκομείου που είναι σε αναστολή από τον ΕΦΚΑ, μπορείς να δεις την αναφορά τους στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Γραφείο Τύπου

21 σχόλια

  • Πάντα σε αρέσει να κάνεις κριτική σε αυτά που κάνουν οι άλλοι. Το ερώτημα είναι τι θα κάνετε εσείς αν ποτέ γίνεται κυβέρνηση, που δεν το βλέπω , με τόσα ψέματα που έχετε πει στον κόσμο

  • Πριν χρόνια υπήρχε υπουργός από Καστοριά που έλεγε ή γίνεται κάτι Καστοριά ή πουθενά αλλού στη δυτική Μακεδονία, τώρα…

      • Λέει ότι δεν θα επιτρέψουμε νοσοκομείο να χτιστεί στην κοζανη;
        Αιντε ξύπνα. Είτε σας αρέσει είτε όχι πάντα οι μεγαλύτερες πόλεις έχουν προτερεοτητα για πολλούς λόγους.

        • Με επιβεβαιώνεις για την προτεινόμενη ταυτότητα. Ψάξε και το αντίστοιχο δημοσίευμα παρακάτω για να καταλάβεις τι είπε και μην εκτιθεσαι. Και μια συμβουλή. Εκεί στην μεγαλούπολη ασχοληθειτε με ποιο ουσιώδη πχ πως του χρόνου δεν θα ξεπαγιασετε και αφήστε τα νοσοκομεία στους αρμόδιους.

  • Η Κοζάνη δεν πρέπει να υπάρχει εντός της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας διότι μόνο ζημιά κάνει στις υπόλοιπες πόλεις.
    Λειτουργεί όπως τον Ερντογάν. Βαπτίζει αποκλειστικά δικά της τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας και τα κλείνει, μεταφέρει τις δημόσιες υπηρεσίες στην Κοζάνη κλπ προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στην Κοζάνη. Όπως ο Ερντογάν προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις ΑΟΖ της Ελλάδας και της Κύπρου, η συμφωνία για ΑΟΖ με την Λιβύη.
    Τέτοιου είδος δικτατορίες δεν τις χρειαζόμαστε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

    • Ok.Θα μεταφέρουμε την Κοζάνη στην… Θράκη.Γιατί τόσο κόμπλεξ;Η Κοζάνη είναι η έδρα της περιφέρειας και η μεγαλύτερη πόλη.Τι να κάνουμε τώρα.Η απάντηση σε όλα αυτά τα περίεργα είναι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τμήματα σε όλες τις πόλεις.Κατά τα άλλα,είναι κακοί οι Κοζανιτες και η Κοζάνη!Νισάφι!

  • Η δυτικη Μακεδονία χρειάζεται ένα νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο και περιφερειακά σε κάθε πρωτεύουσα νόμου κέντρα υγείας, τι να κάνουμε δηλαδή κάθε πόλι σε απόσταση 50 λεπτών πρέπει να υπάρχει νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμό αυτό δεν γίνεται

    • Ένα μεγάλο νοσοκομείο κοντά στη Σιάτιστα είναι αυτό που χρειάζεται. Η περιοχή μοιράζει τις αποστάσεις από όλες τις πόλεις.

  • H KYRIA EINAI 7 XRONIA BOYLEYTHS KASTORIAS. MIA SYGKEKRIMENH PROTASH GIA TO NOSOKOMEIO DEN MPOREI NA KANEI. EXOUME TOSOUS GIATROUS APO AYTH THN EIDIKOTHTA, TOSOUS APO THN ALLH, TOSOUS NOSILEYTES. MAS LEIPOUN AYTOI OI GIATROI KAI 5-10 NOSILEYTES. ETSI TO NOSOKOMEIO THS POLIS MAS THA KALYPTEI TA BASIKA.
    HTAN KAI STHN KYBERNHSH GIA 5 XRONIA. TI SYGKEKRIMENO EKANE STON EKSYGRONISMO TOU NOSOKOMEIOU?

  • Δείτε εκεί στην Κοζάνη τι θα κάνετε με την τηλεθέρμανση και αφήστε τα νοσοκομεία στους αρμόδιους.
    Αλήθεια πώς πληρώθηκε αυτή η μελέτη. Το ελεγκτικό συνέδριο τι λέει για αυτό; Από ποια αρμοδιότητα των δήμων προκύπτει η νομιμότητα αυτής της ανάθεσης;

  • Η μελετη εγινε μονο και μονο για τα ματια του κοσμου.Κτιρια υπαρχουν και μαλιστα νεα και μεγαλα.Γρεβενα,Πτολεμαιδα,επεκταση Κοζανης.Το γνωριζουν πως δε γινεται να κτιστει νεο νοσοκομειο στην Κοζανη.Ειναι σαν να γινει μελετη για διεθνες αεροδρομιο στην Κοζανη τη στιγμη που δεν εχει επιβατικη κινηση,αλλα και κοντα στο Αργος Ορεστικο στα Γιαννενα και στη Θεσ/νικη λειτουργουν διεθνη αεροδρομια.Αν μπορουν ας φερουν εστω κι εναν γιατρο και μετα να σκεφτουν νοσοκομειο.

  • Πως τα καταφέρνει η Τηλεγορίδιου και 2-3 ανόητοι συνεργάτες της να γίνονται μισητοί σε μία Π.Ε. και στο ίδιο τους το κόμμα είναι άξιο απορίας.. Έχει ταλέντο η κυρία.

  • Η βουλευτής μια χαρά τα λέει εξάλλου οι Καστοριανοί της βγάζουν το καπέλο. Δεν είναι τυχαίο που πήρε περισσότερους ψήφους απο τον τζηκαλαγια και ας είναι αντιπολίτευση.περιφέρεια δυτ.Μακεδονίας δεν είναι μονο η Κοζάνη δίκιο έχει ένας σχολιαστής οτι οι σουρδοι δαν τον Ερντογάν είναι

    • Αφου επαιζε μονη της στο ψηφοδελτιο του συριζα ρε εξυπνε ενω στης ΝΔ υπηρχε και η αντωνιου που μοιραστηκαν οι ψηφοι με του τζηκαλαγια,ας ηταν ο Σαββοπουλος στο ψηφοδελτιο και θα σου ελεγα ποσους ψηφους θα ειχανε διαφορα.

  • Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά κέντρα υγείας, Κοζάνη – Πτολεμαΐδα 2βαθμια νοσοκομεία. Οι εποχές με τις παχες αγελάδες τελείωσαν δε θα πληρώνουν όλοι οι πολίτες της δυτικής Μακεδονίας πέντε 2βαθμια νοσοκομεία και επί της ουσίας να μη λειτουργεί σωστά κανένα. Για ότι σοβαρό έχουμε πάμε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Γιάννενα μέχρι σήμερα και δε μιλάμε για πολύ σοβαρά ακόμη για για πιο απλά πράγματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.