kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Αυτά θα είναι τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από πλευράς Γ. Κασαπίδη

8 Ιανουαρίου 2022
20:33

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, από πλευράς Γ. Κασαπίδη θα είναι ο Δ. Σαββόπουλος, ο Ι. Κιοσές, ο Ι. Γιάτσιος, η Γ. Τσιούμαρης, ο Γ. Μαργαρίτης & ο  Μ. Μακρυγιάννης (ως Πρόεδρος).  Οι τρεις πρώτοι θα προταθούν κι αναμένεται να ψηφιστούν, ενώ οι άλλοι τρεις ορίζονται απευθείας από τον Περιφερειάρχη.

Η Χύτρα

28 σχόλια

  • Για τα σχολεια που ανοιγουν τη Δευτερα και με χιονια,οπως προβλεπει η μετεο,δεν υπαρχει καποια Επιτροπη;
    Τι;
    Α..καλα!
    Απ τ αλλο πλευρό..τώρα!

  • Καλή επιτυχία και στον Γιάτσιο,Σαββόπουλο και Κιοσέ με Δυνατούς Περιφερειακούς Συμβούλους ο Κασαπίδης στη Νέα Οικονομική Επιτροπή.Καλη θητεία μπράβο σας.

  • Ευτυχώς θα μας λείψει απο την Οικονομική Επιτροπή ο Δικηγόρος της Επιτροπής και Του Κασαπίδη ο Θωμάς Μάνος.μας είχες κουραση φτάνει.ησυχάσαμε απο εσενα.

  • Υπευθυνοι του κοζαν θα διερευνήσετε λίγο τι έκαναν οι Κασαπιδης – Κιάνας ως αρμόδιοι για τη χρηματοδοτηση της επομενης ημερας στο θέμα των τηλεθερμανσεων (συνομιλητές της κυβερνησης που εβαλαν πλατη για να περασει χωρις αντιδράσεις η μεταλιγνιτικη). Επίσης τι έκαναν οι Δήμαρχοι Κοζάνης και Αμυνταίου για να πιέσουν τοσο την Αθήνα όσο και την Περιφέρεια να ξυπνήσει; Εννοείται στην πράξη τι έκαναν χωρίς τις θεωρίες των άσπρων δράκων.
    Θα ήταν διαφωτιστικό ένα ρεπορτάζ.

    Τα υπόλοιπα που ανακοινώνουν για Επιτροπές και άλλα δεν ενδιαφέρουν κανέναν πια.

  • Μια καλή οικονομική επιτροπή και να φροντίσετε την Αγιασμένη Εκκλησία μας,η οποία υπέστη τεράστια οικονομική ζημία,ούτε δίλεπτον απέμεινε,εδώ και δύο έτη με την πανδημίαν!!
    Εχουμε εξοργισθεί!
    Η Εκκλησία ειναι η μάνα μας και την αγαπάμε πολύ- πολύ!

    • Ο πιο αποτυχημένος. Το άσχημο ότι ενώ έπρεπε τώρα με την ΔΕΗ ναχουμε δυναμικούς.Οι αντιπεριφερειαρχες ειδικά της ενέργειας δεν έκαναν κάτι. Τίτλους, μισθούς, ψήφους, ενισχύσεις για την πάρτη τους και μόνο.

  • Θα Θέλαμε στην Οικονομική Επιτεοπή την κ.Γκατζαβέλη και την Ολγα Πουταχίδου..Κυρίς Γκατζαβέλη μεγάλη η απουσία σας απο την Οικονομική Επιτροπή,καλο ειναι να επιστρέψετε…

  • Η περιφερειακή αρχή απέτυχε.Μηδεν ανάπτυξη-ανεργια-μεταναστευση.Ολη η ομάδα μαζί και οι αυλικοί είναι υπό καταψήφιση από τους δυτικομακεδονες.Ο νέος περιφερειάρχης μυστικά οργανώνεται με πολίτες αποφασισμένους νά κερδίσουν την ανατροπή και την ανάπτυξη της περιφέρειας.επιτροπες και ονόματα είναι για κατανάλωση να γελάνε τα παιδιά.καληνυχτα αρχή.οψομεθα….

  • Γελάει ο κόσμος…. έχει καταλάβει μέχρι και ο ίδιος οτι δεν θα ξαναδει περιφερεια ουτε με το κυάλι και βάζει οποιους να ναι σε οτι θεσεις να ναι! αχαχαχα!

  • Τι είναι λεβέντης; αυτός υπέκυψε σε απολιθώματα του παρελθόντος και άλλαξε στην Καστοριά αυτόν που ψήφισε ο κόσμος με υπερδιπλασιους ψήφους από την δεύτερη,αν δεν πιστεύεις δες τα αποτελέσματα των εκλογών,ήδη αρκετοί συναντήθηκαν και τάχθηκαν ανοικτά υπέρ του πρώτου και πλέον είναι απέναντι στον κασαπιδη και δυστυχώς θα το πληρώσει στις επόμενες εκλογές, δεν αλλάζεις ότι πιο ικανό έχεις για χατίρι άλλων,το έχασε το παιχνίδι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.