kozan.gr: Η απάντηση του αρμοδίου σε θέματα Πολίτικης Προστασίας Γ. Δουγαλή για τον αποχιονισμό στα Σιδερά : “Στείλαμε δύο μηχανήματα από το πρωί “

11 Ιανουαρίου 2022
12:29

 

Σε σχέση με τη διαμαρτυρία του πολίτη από τα Σιδερά στο kozan.gr θέλω να σας αναφέρω ότι στις 7:30 το πρωί  ξεκίνησαν δύο μηχανήματα από το αμαξοστάσιο του δήμου Κοζάνης με προορισμό τις Κοινότητες Λιβερών & Σιδερών. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι για τον καθαρισμό των δρόμων από χιόνι χρειάζεται κάποιος χρόνος. Εκεί ήμασταν λοιπόν απλά μέχρι να καθαριστούν κάποιοι δρόμοι στα Λιβερά πέρασε κάποιος χρόνος όμως στη συνέχεια πήγαμε στα Σιδερά όπου και εκεί καθαρίσαμε τα χιόνια. Άλλο λοιπόν δεν ήρθαν καθόλου μηχανήματα όπως ανέφερε ο πολίτης και άλλο ότι καθαρίστηκαν οι δρόμοι λίγο αργότερα. Με κάθε εκτίμηση στον πολίτη που έκανε τα παράπονα. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε αντίστοιχα προβλήματα ή παράπονα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2461034000 & 2461026909.

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.