kozan.gr: Ο Δήμαρχος Σερβίων απαντά, με σαφές υπονοούμενο, στο υποτιμητικό σχόλιο του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για τα καραγκιοζλίκια, που συμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια άλλων δήμων, που έχουν επιλέξει να διοικούν χωρίς συνεργασίες: “Ο Δήμος μπορεί να λειτουργεί και με συνθήκες λιγότερων ψήφων. Σίγουρα η σύνθεση είναι το καλύτερο αλλά η σύνθεση στο δικό μου δήμο δεν μπορεί να γίνει με «δούναι και λαβείν». Να δώσω θέσεις για να πάρω ψήφους. Δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου – O καθένας έχει την άποψή του αλλά οι χαρακτηρισμοί αυτού του τύπου νομίζω ότι δεν τιμούν και τον Δήμαρχο Κοζάνης ” (Bίντεο)

12 Ιανουαρίου 2022
04:12

 

Μιλώντας, χθες Τρίτη 11/1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, o Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου απάντησε στο υποτιμητικό σχόλιο του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, για τα καραγκιοζλίκια, που συμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια άλλων δήμων (π.χ. Σερβίων, Βοΐου, Αμυνταίου),  που έχουν επιλέξει να διοικούν χωρίς συνεργασίες: “Ο Δήμος μπορεί να λειτουργεί και με συνθήκες λιγότερων ψήφων. Σίγουρα η σύνθεση είναι το καλύτερο αλλά η σύνθεση στο δικό μου δήμο δεν μπορεί να γίνει με «δούναι και λαβείν». Να δώσω θέσεις για να πάρω ψήφους. Δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου. O καθένας έχει την άποψή του αλλά οι χαρακτηρισμοί αυτού του τύπου νομίζω ότι δεν τιμούν και τον Δήμαρχο Κοζάνης”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Σερβίων.

Κλικ εδώ για να δείτε τη δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα που είχε προηγηθεί

 

 

18 σχόλια

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΝ.ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  • Δούναι και λαβείν…μεγάλη κουβέντα.
    Βέβαια στην πιάτσα ακούγεται ότι επικεφαλείς παράταξης σε μεγάλο δήμο του νομού κοζάνης δεν δήλωσε ΚΑΘΟΛΟΥ προεκλογικά έξοδα…

  • εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου στο δήμο σερβίων: 8 ψήφοι στις 27……………………Αντιπρόεδρος και γραμματέας: 23 υπέρ…..

    η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ παράταξη της αντιπολίτευσης δεν ζήτησε από τον δήμαρχο σερβίων κάποια θέση: ο ελευθερίου ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΩΗΦΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ: Ο Δημήτρης Ζάκης (πρώτος σε ψήφους, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) και ο Τάσος Κακαφίκας πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών)

    Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ των δημοτών ήταν σαφής: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    Αλλά με ποιους να συνεργαστεί; όταν τον καταγγέλουν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά;

    Απαξίωση δημοσιογράφων από τον Δήμαρχο Σερβίων
    26 Μαρτίου 2021

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.

    Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  • Μπράβο Δήμαρχε μην πάτε στο επίπεδο τους…..αυτούς τους ενώνουν τα Φ/Κ άλλωστε είναι το μόνο έργο που έκαναν και μια ΚΟΖΑΝΗ……Γκαλντιρίμη…..Και λακκούβες…
    .

  • Μαλουτας μακράν ο χειρότερος δήμαρχος Κοζάνης. Το πρόβλημα είναι ότι πήρε στο λαιμό του και όλη την παράταξη.

  • Μιλάς καθαρά και είσαι όπως φαίνεται τίμιος, τυχεροί οι Σερβιώτες. Εμείς εδώ στην Κοζάνη είμαστε σαν ισπανική σαπουνόπερα.. «δούναι και λαβείν» και ιδού και ο Μαλούτας παραμένει Δήμαρχος. Έχουμε μείνει άφωνοι από την συμπεριφορά του Δημάρχου και των συνεργατών του.

    • Χαχαχαχαχαχα
      Πάρε τον ένα και χτυπά τον άλλο είναι
      Όμως ο μαλουτας ΑΚΟΜΑ έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και συνεργασία έκανε με ΔΥΟ συνδυασμούς. αυτό επέβαλε το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Ελευθερίου των Σερβίων που είναι ένα χωριό παραδέχεται ότι διοικεί ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και του λέτε μπράβο; Ουσιαστικά παραδέχεται ότι δεν έχει εντολή διοίκησης ειδικά από τη στιγμή που άλλος συνδυασμός της αντιπολιτευσης έχει περισσότερους συμβούλους! Πάτε καλά;
      Ο Λάζος τα έχει κάνει μαντάρα και κρίνεται για αυτό. Αλλά συνεργασία υπάρχει. Κακη στο αποτελεσμα αλλά υπάρχει. Και για να έχουμε καλό ερώτημα είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν κάτι σερβιωτες ότι ο Ελευθερίου ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ Γ.ΜΠΑΚΑΝΟ που είναι του Κωνσταντόπουλου και αυτός ΑΡΝΗΘΗΚΕ; Γιατί νομίζω είναι αλήθεια και ο Ελευθερίου πουλάει φύκια;

    • Πόσο τυχεροί είναι οι Σερβιωτες δεν λέγεται και ειδικά τα χωριά,τα ορεινά!!!!!Κόψε κάτι ρε φίλε,μας δουλεύεις???

    • Εμείς στα Σέρβια είμαστε αλαλοι με την συμπεριφορά του δημάρχου και του προέδρου του συμβουλίου αλλά όχι των συνεργατών γιατί συνεργάτες δεν υπάρχουν! Υπάρχει μια παρειτσα!

  • Ανθρωποφαγία, επαναλαμβανόμενα σχόλια που δεν αντιστοιχούν στην πλειοψηφούσα άποψη και απο τις δύο πλευρές. Η επανάσταση του διαδίκτυου, η επανάσταση του ψεύδους.

  • Kozan.gr σου έχω πρόταση πρόκληση, διεξαγωγή ηλεκτρονικού γκάλοπ.

    Ποιος είναι ο χειρότερος δήμαρχος στο νομό Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.