Στις 9:15 το πρωί η λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη 13/1 στο Δήμο Καστοριάς

12 Ιανουαρίου 2022
14:39

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, μετά από απόφαση του Δημάρχου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

5 σχόλια

  • Στην Πρωτοβάθμια Κοζάνης έστειλαν τα link της τηλεκπαίδευσης.
    Πάμε για κλείσιμο…

    Πάντως, ενώ αποδεδειγμένα υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων με την τηλεκπαίδευση , όλοι σφυρίζουν αδιάφορα!

    • Υπάρχει θέμα μεγάλο σε αυτό που αναφέρετε. Αλλά το ότι σας έστειλαν τα link, δεν σημαίνει ότι πάμε απαραίτητα για κλείσιμο. Το πρόγραμμα αυτό υπήρχε από την αρχή της χρονιάς, απλά τώρα θυμήθηκαν κάποιοι να το στείλουν και το ξαναέστειλαν και αυτοί που το είχαν στείλει, επειδή άλλαξαν οι ώρες. Ενώ ήταν σε απογευματινή ζώνη η Αθμια, τώρα σε περίπτωση έκτακτης περίπτωσης, λόγω κακοκαιρίας, η τηλεκπαίδευση θα γίνεται σε πρωινή ζώνη και στην Αθμια και στη Βθμια. Τώρα πως θα ανταποκριθεί μια οικογένεια που έχει παιδιά και στη Αθμια και στη Βθμια, είναι ένα θέμα και αυτό..

  • Ευτυχώς σε κάποιους δήμους γράφουν την ακρινή ώρα έναρξης και όχι το “μια ώρα αργότερα”. Ψιλά γράμματα για τον δημο Κοζάνης, βέβαια.

  • Ειμαι μαθήτρια στην πολη της Κοζάνης και εχω να πω οτι εχει αρκετο κρυο και ειδικα στο χωρο του σχολείου οπου τα καλοριφέρ δεν δουλεύουν ολες τις ωρες που βρίσκονται τα παιδια εκει με αποτελεσμα ακομη και μεσα στο σχολειο να εχει κρυο επισης στις αιθουσες ειναι ακομη χειρότερη η κατασταση διοτι αφηνουμε τα παραθυρα ανοιχτα την ωρα των διαλληματων η και μεσα στο μάθημα και οι αίθουσες ειναι συνέχεια κρυες. Σας παρακαλώ πολυ κλειστε τα σχολεια και στην κοζανη επειδη κοντευουμε να παθουμε πνευμονια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.