Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης με τον διοικητή του «Μαμάτσειου» Στέργιο Γκανάτσιο

12 Ιανουαρίου 2022
15:02
Κανένα σχόλιο
Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 12-01-2022 στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης μεταξύ του Διοικητή του νοσοκομείου Στέργιου Γκανάτσιου και αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» μετά από αίτημα της Δημοτικής Κίνησης.
Η ενημέρωση αφορούσε σε θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Κοζάνης μετά την έξαρση της πανδημίας. Παρουσιάστηκαν στοιχεία σχετικά με την πληρότητα των κλινών covid καθώς και των διασωληνωμένων ασθενών εντός και εκτός ΜΕΘ. Ο κ. Γκανάτσιος ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας του Νοσοκομείου Κοζάνης μετά την αναμενόμενη αύξηση των νοσηλευόμενων τις επόμενες ημέρες τόσο αναφορικά με τις κλίνες που θα προστεθούν από άλλες κλινικές του «Μαμάτσειου» όσο και από τις κλίνες ιδιωτικής κλινικής με την οποία επεκτάθηκε η σχετική σύμβαση. Επίσης έγινε αναφορά και στους ιδιώτες γιατρούς που αναμένεται να προσέλθουν τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο Κοζάνης για να συνδράμουν στο έργο του υπάρχοντος προσωπικού μετά την επίταξή τους.
Διαπιστώθηκαν για μία ακόμη φορά οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Συζητήθηκε επίσης η μελέτη σκοπιμότητας για την δημιουργία ενός νέου Νοσοκομείου στην Κοζάνη που παρουσιάστηκε από την Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και παρουσιάστηκαν οι θέσεις του διοικητή του «Μαμάτσειου» σε σχέση με αυτή αλλά και στην αμφισβήτηση των αριθμητικών στοιχείων που η μελέτη παρουσιάζει γεγονός που αναδείχθηκε από τον κ. Γκανάτσιο και κατά τη διαδικασία παρουσίασης της μελέτης. Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρης Κουζιάκης ενημέρωσε τον κ. Γκανάτσιο για την γενική θέση της Κίνησης αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών υγείας στον Δήμο Κοζάνης αλλά και για την σειρά επαφών που είναι σε εξέλιξη με θεσμικούς φορείς του χώρου της υγείας έτσι ώστε να υπάρχει μια όσο το δυνατό καλύτερα τεκμηριωμένη άποψη αναφορικά με την συγκεκριμένη μελέτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.